IMG 20170708 125716

Az idei modern jazztánc-maraton sem múlt el izomláz és mosolyhegyek nélkül

2017. 07. 20.
IMG 20170708 125716

Izomláz és mosolyhegyek – táborozással és intenzív kurzussal készült az őszi fellépő- és versenyszezonra az ELTE Modern jazztánc társasága.

Táborozással és intenzív kurzussal hangolt az ELTE Modern jazztánc társulata a fellépő- és versenyszezonra!

Július első napjaiban Wéber Edi vezette tánccsoportunk Badacsonytomaj felé vette az irányt, ahol tetszetős környezetben kezdte meg a felkészülést a következő tanévre. Táncstílusok széles tárháza várt a lányokra, akik a fő tárgyak, úgy mint a klasszikus balett és a kortárstánc koreográfia mellett samba, hip-hop, gerincjóga, akrobatika és kontakt emelés foglalkozásokon vettek részt. Az edzőtábor ideje alatt a csapatépítés is az események fókuszában került: táborátívelő játékok és a Balaton közelségből származó kikapcsolódási lehetőségek fokozták az általános jó hangulatot.

Pillanatkép a badacsonytomaji táborból

Július 6-tól már a technikai elemek kerültek rivaldafénybe: négynapos táncmaraton várt táncos lábú társulatunkra az ELTE Mérnök utcai sporttelepén. Az érdeklődők többsége már hetekkel korábban fix nyári programjául könyvelte el a sorozatban ötödik nyáron megszervezett intenzív kurzust, ahol Wéber Edi művészeti vezetőnk, koreográfusunk és Pék Kriszti táncoktatónk, sportszervezőnk diktálta a ritmust. A megjelenők tudásszintjükhöz mérten fejleszthették képességeiket: középhaladó kortárs- és jazztánc mellett teljesen kezdő Latin Ladies' Style táncórák is szerepeltek a napirendben. A 33 résztvevőből majd' mindenki végigtáncolta az egész kurzust, sőt, a visszajelzéseik alapján nagyon jól érezték magukat és már a szeptemberi kezdést várják.

Ősztől te is tánccipőt ragadnál? Érdeklődés esetén kérjük, csatlakozz az ELTE Modern jazztánc csoporthoz, valamint írj e-mailt az [email protected] címre is!

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech