Rögbi

Az ELTE-BEAC legfiatalabb szakosztálya MEFOB-bronzérmet szerzett!

2014. 07. 29.
Rögbi

A hamvaiból feltámadt BEAC Mókusok rögbi együttese a dobogó legalsó fokára állhatott fel a Miskolctapolcán, az EFOTT keretein belül megrendezett 7 csapatos döntőben.

A csoportmérkőzéseken az aranyérem várományosával, a SZIE Gödöllői Ördögökkel, valamint PTE Pécsi Indiánok csapatával kerültek egy csoportba. Az első meccset a SZIE rögbiseivel játszották, amely, igen szoros 5-0-ás eredménnyel zárult a gödöllői gárda javára. Ez fociban ez 1-0-nak felelne meg. A következő meccs a pécsiek elleni volt, melyet magabiztosan hoztak a Mókusok, 35-0 eredménnyel (foci: 7-0).

Azonban a nagy hőségre való tekintettel, bírói javaslatra, a keresztmérkőzések elmaradtak, ezért a Mókus gárda már csak bronzmeccset játszhatott a Szegedi TE EHÖK SE csapattal, amely a bajnokság szempontjából már tét nélküli volt, ennek ellenére nagyon nagy küzdés volt mindkét csapat részéről, végül ezúttal a szoros meccsen a BEAC Mókusok győzedelmeskedtek, 19-12 eredménnyel (foci: 3-2).

Az egész éves, hat fordulós MEFOB Rögbi bajnokság eredménye végül a következőképpen alakult:

1. SZIE Gödöllői Ördögök

2. Szegedi TE EHÖK SE

3. BEAC Mókusok

4. SPQR Debrecen RSA

5. DUF Szomjas Tevék

6. PTE Pécsi Indiánok

7. ÓE Óbudai Gladiátorok

Az EFOTT-on megrendezett rögbi bajnokság döntőről további képek itt találhattok!

Szeptembertől a BEAC rögbisei újult erővel csapnak bele az edzésmunkába, hogy még előrébb kerüljön a csapat a rangsorban! Ehhez szívesen várják a magukban kedvet és elszántságot érző lelkes újoncokat, akik kipróbálnák magukat ebben tisztességes és férfias sportban!

További hírek, képek és információ a csapatról a honlapon és facebook-on!

beacmokusok.blogspot.hu

facebook.com/beac.mokusok

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech