BEAC az ELTE sportegyesülete1898ota

Az egyetemi sport mindenkié: megjelent az ELTE Dolgozói Sportkisokos!

2015. 09. 06.
BEAC az ELTE sportegyesülete1898ota

Az ELTE Sportiroda és a BEAC, az egyetem sportegyesületeként egy igényes ajánlóval nyújt segítő kezet az ELTE dolgozóinak egy sportos oktatókkal bíró egyetem képének kialakulásában.

A hallgatók és dolgozók közössége fontos pontja az egyetemi életnek, amely az oktatás és a tudomány területén kívül, a sporton keresztül tud leginkább megvalósulni. A sportolási lehetőségekkel szeretnénk az egészséges életmódot népszerűsíteni és közösségként megszólítani kollégáinkat. Úgy gondoljuk, hogy a hallgatók számára is példamutató egy sportos oktatókkal bíró egyetem, mert az egészséges életmód, a sportos élet példája, a közösségi lét a hallgató számára látható mintaként él az egyetemi mindennapokban is. Az ELTE Sportiroda és a Budapesti Egyetemi Atlétikai Club, az egyetem sportegyesületeként ebben kíván segítséget nyújtani.

Az évről évről megújuló ELTE Sportkisokos mintájára legfrissebb kiadványunkban az ELTE-n űzhető sportágak közül kimondottan az oktatók, dolgozók számára ajánlunk egyetemi sportolási lehetőségeket.

ELTE dolgozói Sportkisokos

dolgozói

További információkért látogass el a www.beac.hu honlapra vagy keresd fel a megújult ELTE-BEAC Sportirodát a Bogdánfy utca 10/B. I. lépcsőház, 2. emeletén.

E-mail: [email protected]

Telefon: 061-209-06-17

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech