20160625 102058

Az ÁJK 40 év alatti csapata az ELTE Vízisporttelepén pihente ki a tanévet

2016. 07. 05.
20160625 102058

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar ’below40’ oktatói csoportja 2009 óta aktívan vesz részt a Kar életében: idei csapatépítő összejövetelük alkalmával az egyesületünk sportpályázata által megvalósult vízi evezésre esett a választásuk.

A BEAC Sportpályázatának keretében június 25-én egy felejthetetlen és élménydús napot töltött az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar ’below40’ oktatói csoportja az ELTE Vízisporttelepén. Az alábbiakban Inzelt Éva beszámolóját olvashatjátok:

"A ’below40’ oktatói csoport a Kar 40 év alatti oktatóit tömörítő baráti-szakmai kollektíva. A csoport immár 2009 óta vesz részt aktívan a Kar életében, és az azóta eltelt hét évben sok új kolléga is csatlakozott a kezdeti ’maghoz’. Úgy gondoltuk, hogy a szakmai programok mellett időnként hasznos csapatépítő jellegű összejöveteleket tartani, így esett a választásunk egy közös vízi evezésre az ELTE Vízisporttelepén. A Csapatépítő Családi Napon a kollégák és gyermekeik nagyon jól érezték magukat. Ki kettő, ki három, ki négyszemélyes kenuba ült be és evezett vagy kajakozott egy kellemeset ezen a tikkasztó szombati napon. A hőségre való tekintettel a „borulás veszély” sem volt egy bosszantó opció a felfrissülés miatt. Végül csak egy „csobbanás” volt a csapatban. A stégről való láblógatás a vízbe bárki számára frissítően hatott. Néhány lurkónak ez volt az első kenuzással töltött napja, és jó volt látni, hogy mennyire megszerették az evezést. Elbúcsúzáskor azt kérdezték a szüleiktől, hogy mikor jövünk legközelebb.

Aki épp nem evezett, szorgoskodott a bográcsgulyás elkészítése körül: hagymát, paprikát és paradicsomot aprított, hús darabolt, krumplit pucolt, vagy épp tüzet rakott. A gyerekek (és a felnőttek is) a „hajózáson” túl labdáztak, fociztak, tollasoztak, társasoztak.

Ebéd után, akinek kedve és ereje volt elment még egy kör evezésre. A délután alkalmas volt a nyugodt beszélgetésekre is. Úgy éreztem, hogy mindenkinek jól esett kötetlenül együtt lenni.

Az egész nap nagyon jó hangulatban telt, melyből szeretnénk hagyományt teremteni. Jövőre veletek ugyanitt!

Ezúton is szeretnénk még egyszer megköszönni a lehetőséget a BEAC-nak."

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech