Karacsony webre

A rektorhelyettes is labdába rúg a II. ELTE Sportkampányon

2011. 09. 21.
Karacsony webre

Szeptember 22-én az ELTE Sportkampányt záró gálamérkőzésen a kezdőrúgását dr. Karácsony András általános rektorhelyettes végzi el, és gurítja majd át a labdát egyetemi csapatunk új vendég sztárjának, Kalina Gergelynek – a Hallgatói Önkormányzat elnökének. Nem érdemes kihagyni.

A meccs szünetében értékes tombolanyeremények (meccsbelépő jegyek, sportmezek) kerülnek kisorsolásra azok között, akik kilátogattak a Bogdánfy útra szurkolni! A mérkőzés után indulhat az autogram vadászat, és lehetőségetek lesz személyesen is megismerkedni a kedvencekkel! A sportesemény látogatása ingyenes.

Időpont: 2011.szeptember 22. 18:00

Helyszín: BEAC Sportpálya (XI. Bogdánfy u. 10.)

De érdemes hamarabb kilátogatni aznap, hiszen már14:00-tól izgalmas bemutatókkal, híres sportolókkal és negyven féle sportággal várjuk az érdeklődőket. Részletes program az ELTE Sportkampány honlapján.

További információk: Polgár Emese (BEAC kommunikáció; 20/392-1955)

Ha van köztetek olyan, aki még nem jelentkezett az egyetemi labdarúgó csapatunkba, de a válogatott ellen már a keret tagjaként szeretne ott lenni, keresse azon nyomban Bitai Zoltán (ELTE IK), csapatszervezőnket és csatlakozzon az ELTE-BEAC sportközösségéhez!

Kapcsolódó linkek:

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech