Atletika1

Bemutatjuk a sportok királynőjét!

2011. 08. 31.
Atletika1

A Budapesti Egyetemi Atlétikai Club az Eötvös Loránd Tudományegyetem nagy múltú, 113 éves sportegyesülete. A BEAC életében mindig is meghatározó volt az atlétika, ezt a sportegyesület neve is igazolja. A szakosztály bemutatkozóját olvashatjátok.

Kiemelt célunk, hogy csapatunk fejlődjön, növekedjen, ezért szeretettel várunk minden sportolni vágyó egyetemistát a BEAC Atlétikai Szakosztályába!

Mindenki megtalálhatja helyét nálunk, hiszen több szinten is bekapcsolódhattok az edzésprogramba. Lehetőség van a tehetséges fiataloknak versenyszerűen edzeni, azonban az egyetem mellett mozgásra vágyókat is szívesen látjuk. Személyre szabott edzéstervet adnak szakképzett edzőink, és a hasonló tudásszintű edzőtársak igazi csapatként erősítik egymást edzéseinken. A BEAC egy "nagy család", amely többet ad, mint a puszta sportolás. Csatlakozz hozzánk, és légy a tagja te is!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, ne habozz lelátogatni edzésünkre!

Elérhetőségeim:

30 419 76 03
[email protected]

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech