Beac atl

A BEAC 115 éves Atlétikai Szakosztálya önálló jogi személyiséggé vált

2013. 10. 02.
Beac atl

A jövőben BEAC SE Atlétika 1898 Szakosztály néven szerepelnek, versenyeznek egyesületünk atlétái.

"Szeretnénk a mai idők minden lehetőségét kihasználva egy olyan új szakosztály vezetést kialakítani, mely mindennapi áldozatkész munkájával a sportolók számára még jobb lehetőséget biztosít, hogy szeretett sportágukat az atlétikát zavartalanul tudják végezni.
Az újonnan megválasztott tisztségviselők az élet különböző területein értek el sikereket, és szereztek kapcsolatokat, amelyeket hasznosítani fogunk szakosztályunk működéséhez.
Dr. Bácsalmási Péter személyében egy olyan Örökös Elnököt választottunk, aki már sajnos nem lehet köztünk, de minden BEAC-os sportolónak, edzőnek, vezetőnek kiemelkedő példaképe. Az Ő szellemisége számunkra is útmutatást jelent, amit életünk végéig őrizni, és gondozni fogunk.
Sportolóink és edzőink elhivatottsága és szakértelme biztosíték számunkra, hogy a mindenkori BEAC-os sikereket folytatni tudjuk. Mindenki ötletét, kézzel fogható segítségét várjuk, akik szakosztályunk iránt elkötelezettek. Sok ember összefogására van szükség, hogy céljainkat, amelyeket kitűztünk magunk elé, meg tudjuk valósítani.
Ígérhetem mindenkinek, hogy vezetésünk a legnagyobb tisztelettel, és alázattal lát neki a számunkra feltétlenül fontos feladatok megoldásához."

Gerendási István

ügyvezető elnök

Szakosztály vezetés:
Dr. Bácsalmási Péter – Örökös Elnök
Gerendási István – ügyvezető elnök
Boross Gábor – alelnök
Perjés Judit – főtitkár
Perjés Tamás – elnökségi tag
Szabó Imre – elnökségi tag
Szabó Anikó – elnökségi tag

Munkatársak:
Bajnai Nóra – szakíró- pszichológus
Richter László – kommunikációs munkatárs

Edzők:
Szabó Imre – vezető edző
Szabó Anikó
Németh Ilona
Jámbor József

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech