0 DSC 6867

Kapás Bogi adta át az ELTE sportösztöndíjakat

2017. 06. 15.
0 DSC 6867

Az ünnepélyes díjátadón Kapás Boglárka is részt vett, az ösztöndíjban részesült hallgatók tőle vehették át oklevelüket, majd egy közös fotózásra is lehetőség nyílt

Vonzó szabadidős sportprogramokat és a sokoldalú egyetemi élet motorját jelenti az ELTE sportszervező ösztöndíjas rendszere, amelynek ünnepélyes díjátadóját az ELTE Rektori Hivatalának Tanári Klubjában tartották 2017. június 14-én. A díjátadón Kapás Boglárka, az ELTE Sport Arca, az ELTE PPK olimpiai bronzérmes hallgatója is részt vett, az ösztöndíjban részesült hallgatók tőle vehették át oklevelüket, majd egy közös fotózásra is lehetőség nyílt.

Bogi mellett Dr. Pozsár-Szentmiklósy Zoltán, a hallgatói ügyek rektori biztosa, Sujtó Attila, az ELTE HÖK elnöke, Móczik Alexandra az ELTE HÖK sportügyi referense, és Simon Gábor, a BEAC ügyvezető igazgatója is közreműködött a díjak átadásában.

Dr. Pozsár-Szentmiklósy Zoltán kiemelte, hogy nagy öröm az ELTE számára, hogy sikerült elindítani az ELTE Sport Arca támogatói programot, amelynek első díjazottja olimpiai bronzérmes hallgatónk lehet. A sportösztöndíjas rendszer évek óta az egyetemi sportélet mozgatórugója, a sportösztöndíjasokat pedig méltán nevezhetjük az ELTE-s sportélet nagyköveteinek.

2017/2018-ban már 40 ELTE-s, köztük négy, a szombathelyi campuson tanulmányait folytató hallgató részesült az ösztöndíjban. Az alábbi sportágaknak lesznek ösztöndíjas szervezői, akik a BEAC 19 szakosztályával együttműködésben szervezik a hallgatói és dolgozói sportéletet: aerobik, argentin tangó, asztalitenisz, cheerleading, falmászás, férfi futsal, férfi kézilabda, férfi kosárlabda, férfi röplabda, futás, goju ryu, hastánc, kajak-kenu, kick-boksz, modern jazztánc, nagypályás labdarúgás, női futsal, női kézilabda, női kosárlabda, női röplabda, polefitness, sakk, természetjárás, tollaslabda, triatlon, TRX/funkcionális edzés, úszás, ütős sportok, vízilabda.

Emellett sportkoordinációért és kispályás labdarúgó bajnokságok szervezéséért is kiosztásra kerültek ösztöndíjak.

A sportolási lehetőségekről a www.beac.hu „Sportolni szeretnék” oldalán minden részletet megtalálnak az érdeklődő egyetemi polgárok. Az átadón Simon Gábor, a BEAC ügyvezetője megemlítette az ELTE és a BEAC közös „KVÍZES VB” nyereményjátékát, amelyben a nyerteseket Vizes VB belépőjegyekkel díjazzák, és ELTE-s szurkolói csapatot szerveznek Kapás Boginak, hogy együtt biztassák a PPK kiválóságát Magyarország történetének legnagyobb sporteseményén.

A díjátadón készült összes fénykép elérhető a BEAC Facebook oldalán.

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech