Óratípusok

Alakformáló aerobik

Lendületes, pörgő, átmozgató, feltöltő, szerethető! Ez az alakformáló aerobik. Az órákon egy 8-10 perces bemelegítést követően a fő izomcsoportok mindegyikét alaposan átmozgatjuk. Cél az erő növelése, az izomtónus fokozása, az egész test formálása. Eszközeink lehetnek a kis súlyzók, a gumikötél, a kis labdák, és természetesen saját testsúlyunk. Az órát nyújtással és hatalmas elégedett mosollyal zárjuk.

Intervall tréning

Ezen az aerobik órán alaposan megdolgoztatjuk a pulzusunkat alacsony és magasabb intenzitású gyakorlatokkal, melyek egymást váltják. Pörgős és rettentő hatékony óratípusra számíthatsz, ha céljaid között van az alakformálás, fogyás, fittséged és állóképességed fejlesztése.Az órát természetesen bemelegítéssel kezdjük és nyújtással zárjuk.

 

Kardió-alakforma

E kevert óratípus során rövid és egyszerű lépéskombinációk és erősítő blokkok váltják egymást, “megzavarva” ezzel a pulzusunkat: felpörgetve majd megnyugtatva azt, fejlesztve állóképességünket és erőnket egyaránt. Az óra színessége és változatossága következtében itt aztán mindenki megtalálja azon elemeket, melyek szívéhez közel állnak. Lendületes, pörgő, átmozgató, feltöltő, szerethető! Természetesen bemelegítéssel és nyújtással.

Pilates

“A mozgás, amelytől 10 alkalom után jobban érzed Magad, 20 után látványosan jobban nézel ki, 30 után pedig a párod szemében szikra lobban, ha Rád néz!”

A módszer, amely számtalan kihívás elé állít, de ugyanakkor feltölt, ellazít. A módszer, mely testet és lelket gyógyít. A módszer, mely megerősíti a törzsizmaidat, de nem feledkezik el a többi izmodról sem. A módszer, amely elsőre talán lassú, de közel sem laza. A módszer, mely ismerete nélkül lehet élni, de nem érdemes. Pilates. Örök szerelem.

Az edzéseket természetesen bemelegítéssel (ízületi átmozgatással) kezdjük, majd a Pilates alapgyakorlatait tanuljuk, kombináljuk, tökéletesítjük, és végül az órát egy teljes testre kiterjedő nyújtással, lazítással zárjuk.

Preventív gerinctréning

Óráinkon nagy szerepet kapnak a gerincstabilizáló izmok és a core izomzat erősítése, amire napjainkban nagy szükség van az ülő életmód mellett. A tartásjavítást elősegítő gyakorlatok és a teljes test átmozgatása történik úgy, hogy közben az egészségen legyen a hangsúly. Segít az állóképességünk megszerzésében, visszaállítja testünk rugalmasságát és csökkenti a stresszt. Nemtől és kortól függetlenül mindenki számára ajánlott, és nagyon jó edzésforma akkor is, ha az alakformálás a fő cél, hiszen serkenti az anyagcserénket és javítja vérkeringésünket is.

Zsírégető óra

Egyszerű gyakorlatok, garantált izzadás. Az egész testet átmozgató zsírégető órán a zsírégető pulzustartomány fenntartása érdekében szinte végig állásban dolgozunk, az erősítő és állóképesség fejlesztő gyakorlatok e célnak vannak alárendelve. A far- és lábizmok intenzív erősítése mellett nagy szerep jut a törzsizmok megdolgoztatásának is.

Zumba

Mindegyik óra más, de nem egymásra épülnek. Bárki részt vehet, előképzettség nem szükséges. A hangulat a tetőfokon, a legjobb és legritmusosabb latinos és nemlatinos zenék bekészítve. Minden zeneszámra más a koreográfia, melyek egyszerű mozdulatsorokból épülnek fel, ezáltal könnyen lekövethetők. Az intenzív mozgás, a zsírégetés, a jókedv, a változatosság garantált. Éld át Te is a táncos fitness órák felejthetetlen élményét!