Óratípusok

Alakformáló aerobik

Lendületes, pörgő, átmozgató, feltöltő, szerethető! Ez az alakformáló aerobik. Az órákon egy 8-10 perces bemelegítést követően a fő izomcsoportok mindegyikét alaposan átmozgatjuk. Cél az erő növelése, az izomtónus fokozása, az egész test formálása. Eszközeink lehetnek a kis súlyzók, a gumikötél, a kis labdák, és természetesen saját testsúlyunk. Az órát nyújtással és hatalmas elégedett mosollyal zárjuk.

Alakformáló Zumba-angol/magyar nyelven

Zumba is a party-aerobic type of workout that will  improve your cardiovascular system and allow you to sync the music with each choreographic step. This Colombian project started about 20 years ago and nowadays Zumba can be found in every corner of the world which has made its songs as diversified as possible. Come join me to a fun and entertaining class which will make you sweat to the beat of every song.

 

Fat burning- strong nation: in this class we will start by building the foundations of every step of Strong Nation. From the first class I will teach you the science behind this type of workout, its advantages, and the different variations you can use according to your fitness level. Strong Nation is a type of HIIT workout that syncs every step/exercise to the beat of the music and that will certainly challenge your resistance, coordination, and strength… are you up for this challenge?! Come and join us!

Az órán bárki részt vehet, előképzettség nem szükséges. A hangulat a tetőfokon, a legjobb és legritmusosabb latinos és nemlatinos zenék bekészítve. Minden zeneszámra más a koreográfia, melyek egyszerű mozdulatsorokból épülnek fel, ezáltal könnyen lekövethetők. Az intenzív mozgás, a zsírégetés, a jókedv, a változatosság garantált. Éld át Te is a táncos fitness órák felejthetetlen élményét!

Intervall tréning

Ezen az aerobik órán alaposan megdolgoztatjuk a pulzusunkat alacsony és magasabb intenzitású gyakorlatokkal, melyek egymást váltják. Pörgős és rettentő hatékony óratípusra számíthatsz, ha céljaid között van az alakformálás, fogyás, fittséged és állóképességed fejlesztése.Az órát természetesen bemelegítéssel kezdjük és nyújtással zárjuk.

 

Kardió-alakforma

E kevert óratípus során rövid és egyszerű lépéskombinációk és erősítő blokkok váltják egymást, “megzavarva” ezzel a pulzusunkat: felpörgetve majd megnyugtatva azt, fejlesztve állóképességünket és erőnket egyaránt. Az óra színessége és változatossága következtében itt aztán mindenki megtalálja azon elemeket, melyek szívéhez közel állnak. Lendületes, pörgő, átmozgató, feltöltő, szerethető! Természetesen bemelegítéssel és nyújtással.

Pilates

“A mozgás, amelytől 10 alkalom után jobban érzed Magad, 20 után látványosan jobban nézel ki, 30 után pedig a párod szemében szikra lobban, ha Rád néz!”

A módszer, amely számtalan kihívás elé állít, de ugyanakkor feltölt, ellazít. A módszer, mely testet és lelket gyógyít. A módszer, mely megerősíti a törzsizmaidat, de nem feledkezik el a többi izmodról sem. A módszer, amely elsőre talán lassú, de közel sem laza. A módszer, mely ismerete nélkül lehet élni, de nem érdemes. Pilates. Örök szerelem.

Az edzéseket természetesen bemelegítéssel (ízületi átmozgatással) kezdjük, majd a Pilates alapgyakorlatait tanuljuk, kombináljuk, tökéletesítjük, és végül az órát egy teljes testre kiterjedő nyújtással, lazítással zárjuk.

Pilates-Preventív gerinctréning

Óráinkon nagy szerepet kapnak a gerincstabilizáló izmok és a core izomzat erősítése, amire napjainkban nagy szükség van az ülő életmód mellett. A tartásjavítást elősegítő gyakorlatok és a teljes test átmozgatása történik úgy, hogy közben az egészségen legyen a hangsúly. Segít az állóképességünk megszerzésében, visszaállítja testünk rugalmasságát és csökkenti a stresszt. Nemtől és kortól függetlenül mindenki számára ajánlott, és nagyon jó edzésforma akkor is, ha az alakformálás a fő cél, hiszen serkenti az anyagcserénket és javítja vérkeringésünket is.

Zsírégető óra

Egyszerű gyakorlatok, garantált izzadás. Az egész testet átmozgató zsírégető órán a zsírégető pulzustartomány fenntartása érdekében szinte végig állásban dolgozunk, az erősítő és állóképesség fejlesztő gyakorlatok e célnak vannak alárendelve. A far- és lábizmok intenzív erősítése mellett nagy szerep jut a törzsizmok megdolgoztatásának is.