Oktatók

Pulay Szilvi — Szakosztályvezető

„Mozgásban az életed!”- ez az egyik mottóm. Hiszen a sport által nem csak a tested, de a lelked, szellemed is felüdül.

2012-ben végeztem rekreáció szakon, itt az ELTE-n, ez idő alatt sportösztöndíjasként tartottam aerobik órákat, s miután lediplomáztam sem tudtam elszakadni az BEAC Aerobiktól. Olyannyira, hogy kb. 4 éve a BEAC Aerobik Szakosztályának vezetőedzője, szakmai vezetője lettem. A Szakosztály az egyik „szívügyem”, ezért szeretném, ha Ti, akik velünk mozdultok mindig örömmel látogassátok edzéseinket.

Lelkes, szakképzett oktatóink nagy szeretettel várnak Benneteket óráikon, valamint rendezvényeinken!

Végzettségeim, szakmai tapasztalat:
2008 Aerobik oktató (BSA)
2011 Aqua fitness tréner (IWI)
2012 ELTE rekreációszervezés-és egészségfejlesztés
2013 Személyi edző (IWI)
2014 NIKE® Master trainer, Hollandia
2015 Bosu® trainer
2016 Stability Workout® isnstruktor
2014-2017 Nike Futóklub Fitnesz edző
2016 FittAréna nagyszínpados prezenter
2019 POLAR® futóedző

Szűcs Zsófi – szakami vezető és vezetőedző

Szűcs Zsófia vagyok, 23 éves, az Eötvös Loránd Tudományegyetem germanisztika és sportszervező szakos hallgatója. Az IWI Nemzetközi Fitnesziskolában végeztem Csoportos Fitness Instruktorként.
A mozgás a mindenem. Kisgyermek korom óta sportolok, 13 éven keresztül fitness versenyző voltam. Három éve az ELTE Cheerleader csapatában versenyzek. Gimnazistaként megtetszett a zenés-táncos mozgásforma, főleg az aerobik és a kangoo „szerelmese” lettem. Elhatároztam, hogy azt az energiát, lendületet és örömet, amit ezeken az edzéseken kapok, tovább szeretném adni másoknak és megmutatni, hogy a sport egy igazi szórakozási forma. Fogyni, izmosodni, tartást és állóképességet javítani jókedvűen is lehet!
Amit hozz magaddal az órákra:
• Törölközőt
• Vizet
• Jó kedvet 🙂
Mottóm: Gyertek, mozogjunk együtt felszabadultan, mosolyogva!
 

Balogh Orsolya – aerobikedző

Gerák Zsófia – aerobikedző

Gerák Zsófia vagyok, aerobik edző és pilates oktató. A mozgás gyerekkorom óta fontos része az életemnek: 12 éven keresztül versenyszerűen aerobikoztam. A versenysport abbahagyása után vettem az irányt a szabadidősport felé és elvégeztem egy fitness-wellness instruktor képzést. 2021 óta az életem része a BEAC Aerobik, 2022-ben már az ELTE sportösztöndíjas hallgatójaként tartottam edzéseket. Az edzéseimet egyszerre jellemzi a pörgés, a jó hangulat és a kemény munka. Minden órám a preventív aerobik alapelveire épül, ahol edzettségi szinttől függetlenül mindenki talál kihívást magának. Gyere és tapasztald meg azt a szuper közösséget, amit úgy hívnak hogy BEAC Aerobik!

Görög Niki – aerobikedző

Már egészen gyerekkorom óta központi szerepet játszott életemben a sport, melynek egy része mára már nem csak a hobbim, hanem a hivatásom is. Általános és középiskolás koromban csapatjátékosként, a későbbiek során futó versenyzőként élhettem át a mozgás örömét. Személyiségemből fakadóan imádom a dinamikus, lendületes, pörgős órákat, ezért horgonyoztam le az alakformálás és zsírégetés mellett. A munkámból fakadó, kényszerített ülőmunka rávilágított arra, hogy nagy hangsúlyt kell fektetni a gerinc védelmére, így találtam rá a Pilatesre, mely „szerelem volt első órára”. Hiszem és tudom, hogy a dinamika mellett szükség van a kontrollált légzéssel egybekötött, koncentrált gyakorlatokra is. Az élet adta lehetőségeimnek köszönhetően segíthettem már fogyni, formálódni vágyóknak, illetve együtt dolgozhattam teljesen vagy részlegesen látássérült emberekkel is. Számomra fontos, hogy minden ember elégedett legyen önmagával. Célom, hogy a mozgás által mindenkit közelebb hozhassak a boldog, kiegyensúlyozott élethez. Mottóm: Bármi is a célod, tarts velem, tegyünk együtt önmagadért!

Végzettségek:

  • Fitness Instruktor
  • Pilates oktató

Hegedűs Loretta – aerobikedző

Hegedüs Lorettának hívnak 2018. évben végeztem az ELTE jogi karán, azóta jogi előadóként dolgozom, emellett pedig a BEAC Aerobik szakosztályát erősítem. A sport, azon belül is az aerobik mindig is az életem szerves része volt, de egyetem alatt a BEAC-on vált a legfőbb hobbimmá, mondhatni szenvedélyemmé, amit nap, mint nap szívvel-lélekkel csinálok. Az egyetem elvégzése után jött az ötlet, hogy nemcsak mint lelkes sportoló, hanem mint edző szeretném a sport okozta örömöt átadni ennek a nem mindennapi közösségnek, ezért 2019-ben elvégeztem a Fitness Company aerobik sportoktató képzését, majd 2019 decemberében a pilates oktató képzést.

Az aerobik óráimon pörgős, dinamikus gyakorlatsorral, intenzív erősítő résszel találkozhattok, mindezt alapos bemelegítés és nyújtással keretezve. Pilates óráimon pedig arra törekszem, hogy a mélyizomzatot átmozgató gyakorlatsor elvégzése mellett fejlesszük a testtudatunkat, jelentudatunkat, és minél inkább kialakuljon a testi-lelki egyensúly, jóllét.

Várlak Téged is szeretettel, mozogjunk együtt!

Horváth Mónika – aerobikedző

Horváth Mónika vagyok, az ELTE-n Rekreáció szervezés és egészség fejlesztés szakon tanulok jelenleg. Kiskoromtól kezdve az életem része volt a sport, minden féle mozgásformát kipróbáltam amit csak lehetett(szertorna, úszás, röplabda, lovaglás, hipp-hopp, futás…),de egynél sem tudtam úgy igazán megragadni. Később elkezdtem Aerobikozni ami gyökeresen megváltoztatta az életem. Tudtam, hogy én ezzel szeretnék foglalkozni, hogy mások életét is jobbá, szebbé tegyem. A sport boldogságot, egészséget és hihetetlenül jó barátokat adott nekem mindez idő alatt. Két éves fitness wellnes instruktori képzésem során elsajátítottam mind azt a tudást, ami egy jó edzőhöz szükséges és már az iskola éveim alatt elkezdtem gyakorlatban is hasznosítani.
‌Rengeteg energiát, jókedvet, boldogságot ad az, hogy másokkal foglalkozhatok, hogy jót teszek nekik és a testi lelki fejlődésüknek tehetek eleget. ?

Huszár Dorina – aerobikedző

Huszár Dorina vagyok, az ELTE-n végeztem német-olasz tanárszakon. Az egyetem alatt egyre fontosabbá vált számomra az egészséges életmód, a helyes táplálkozás és a sport is. Az egyetem mellett elvégeztem a természetgyógyász alapképzést, aminek a mozgás- és masszázsterapeuta szakirányán szeretnék a jövőben tanulni. Emellett pedig Pilates oktató is lettem, az elmúlt évben a kolikban már találkozhattatok velem az edzéseken. A Pilates-szel még gyerekkoromban ismerkedtem meg, azután pedig néhány évvel ezelőtt találkoztam vele újra, és találtam meg magam benne. A Pilates több mozgásformát ötvöz, mind a keleti és nyugati kultúrából. Mindenki által végezhető, és hatásosan fejleszti az izmokat. A sajátos légzéstechnika révén pedig az idegrendszerre is jó hatással van. Szeretném Nektek megmutatni, hogy a rendszeresen mozgásnak mennyi pozitív hatása van. Nemcsak formában tart és betegségeket előz meg, de a kedvünk is jobb lesz tőle! Az óráimon igyekszem egy nyugodt és barátságos légkör kialakítására, ahol együtt jó társaságban tudunk lazítani és fejlődni, testileg és lelkileg is 😇

Németh Laura Fanny – aerobikedző

Németh Laura Fanny vagyok csoportos fitnesz instruktor és gerinctréner.
Mindig is mozgékony gyerek voltam, de sokáig nem találtam azt a mozgásformát, amiben igazán örömömet lelhetem. Középiskolai éveim alatt kezdtem el különböző csoportos órákat látogatni, ekkor vált rendszeressé a testmozgás az életemben.
Azóta vallom, hogy sport nélkül lehet élni, de nem érdemes!
Az iskolapadból kikerülve, közel 4 éve főállásban ülőmunkát végzek, jócskán érzem saját magamon is ennek negatív hatásait. Ezzel tudom, hogy sajnos nem vagyok egyedül. Éppen ezért elkezdtem magam továbbképezni, hogy legyen egy olyan eszköztár a kezemben, mellyel a lehető leghatékonyabban lehet az ülőmunka és a mozgásszegény életmód káros hatásait ellensúlyozni.

Az edzések összeállításakor ezeket a szempontokat mindig szem előtt tartom:
-prevenció
-komplexitás
-hatékonyság
-sokszínűség
-változatosság
-jó hangulat

Szabó Vivi – aerobikedző

Az ELTE Sport- és rekreációszervezés szakán másodéves hallgató vagyok.
Kiskorom óta részei az életemnek a zenés- táncos mozgásformák (balett, versenytánc, modern- és showtánc). Később a táncról átkerült a hangsúly a futásra, majd emellett, – hogy izomzatomat megerősítsem – elkezdtem aerobikra járni a BEAC-ra. A szuper edzőktől rendszeresen kapott kemény, ugyanakkor jó hangulatú órák élménye és a sport iránti szeretetem vezetett oda, hogy elvégeztem egy Fitness-wellness instruktor képzést. Mára az aerobik lett az a sport, amiben igazán helyemen magamat és ezzel tudok a legtöbbet nyújtani a sportolni vágyóknak.
Fontosnak tartom, hogy legyen a hetedben legalább egy óra, amit magadra szánsz. Magadért küzdesz, jól érezd magad, feltöltődsz testileg és lelkileg is egy közösségben. Az óráimon a zenéimmel, jó hangulattal és a legjobb tudásom szerint összeállított gyakorlatokkal én ehhez szeretnék lehetőséget biztositani Nektek.

Szűcs Rebeka – aerobikedző

Sziasztok! Szűcs Rebeka vagyok, a BEAC- Aerobic edzője és az ELTE Pszichológia mesterszakos hallgatója. Már egészen kis korom óta szenvedélyem a sport, lehetőségem volt több sportágat is kipróbálni, de végül a víz közegében tudtam kiteljesedni. 17 évig uszonyos-, és búvárúszó voltam, mely idő alatt lehetőségem volt több nemzetközi-, és hazai versenyen részt venni. A legbüszkébb a Junior Világbajnoki harmadik, és Felnőtt Világbajnoki bronzérmemre vagyok. Az élsport befejeztével szerettem volna a mozgás iránti szeretetemet és tapasztalataimat átadni, ezért választottam a pszichológiai tanulmányaim mellé az edzői hivatást, melyeket a jövőben ötvözni szeretnék. Nagyon fontos számomra a folyamatos fejlődés, ezt tükrözi, hogy jelenleg személyi edzői, és sportrehabilitációs tréneri képzéseket végzek.
Immáron 3 helyen tartok csoportos órákat, melyek közül a BEAC-os edzéseknek különleges helye van a szívemben. Szeretem a lelkes egyetemi hallgatókat, akik hozzám hasonlóan az iskolapadban töltik a napjuk legnagyobb részét, majd alig várják, hogy a nap végén együtt tornázzunk egy jót, mindezt szuper hangulatban. Büszke vagyok rá, hogy az előző félévi kollégiumi edzéseimen több barátság is kötődött. Mindez árulkodik a BEAC szemléletéről és közösségépítő energiáiról.
Ha ELTE-s kolis vagy, akkor várlak sok-sok szeretettel és pörgős, jó hangulatú edzésekkel az EPK kollégiumban!
Hamarosan találkozunk!❤️

Terényi Anikó – aerobikedző

Terényi Anikó vagyok, 2020-ban végeztem az ELTE sportszervező szakán, majd tanulmányaimat tovább folytattam rekreáció mesterképzésén. Jelenleg Budapest egyik legnagyobb sportegyesületénél dolgozok, mint sportszakmai referens. A Fitness Akadémián szereztem meg a képesítésemet Csoportos Fitness Instruktorként.
A mozgás és a sport mindig is jelentős szerepet töltött be az életemben. Egy igazi örökmozgó vagyok. 20 éves koromig ritmikus gimnasztikáztam, de mellette más sportok is közel állnak a szívemhez. Miután abbahagytam aktív sportolói pályafutásomat teljesen magába szippantott a fitnesztermek világa. Olyan edzőket ismerhettem meg akik számomra példaképpé váltak, emiatt hamar megfogalmazódott bennem, hogy én is ezzel szeretnék foglalkozni.
Amióta edzéseket tartok úgy érzem sikerült kiteljesednem. Imádom a vendégeimtől kapott pozitív energiákat. Az óráimmal szeretném átadni a vendégeim számára a mozgás és sport szeretetét. Gyere el az órámra és érezd jól magad, és edzünk egy jót együtt.

Varga Rebeka – aerobikedző

Varga Rebeka vagyok, az ELTE TÓK tanító szakon, testnevelés műveltségterület-en folytatom a tanulmányaimat. Az egyetem mellett vegeztem Csoportos Fitness Instructor kepzeset az IWI-nél. Idén vagyok először az ELTE Aerobic Sportösztöndíjas hallgatója. A sport kiskorom óta az életem nélkülözhetetlen része. Bármilyen megpróbáltatások elé kerültem, a mozgás volt számomra az, ami átsegített mindenen, erőt adott, energiát és rengeteg örömöt! Ezt az örömöt szeretném megismertetni az edzéseimen is a vendégeimmel! Azt, hogy nekik is a sport legyen egy biztos támaszuk az életben! Mottóm : Ne a kifogást, hanem a megoldást keresd!