Oktatók

Kovácsik Rita — Szakosztályvezető

Kovácsik Rita vagyok korábban ELTE PPK rekreáció szakon kezdtem meg tanulmányaimat később pedig TF sportmenedzser MSC szakon folytattam. 3 éven keresztül voltam az ELTE aerobik sportösztöndíjasa. 2012 óta vagyok az ELTE SE Aerobik Szakosztályának vezetője és 2009 óta vezetem az ELTE Cheerleader csapatát. Jelenleg a Magyar Cheer Szövetség alelnökeként és az Európai Cheerleader Szövetség (ECU) sportolói Bizottságának tagjaként is dolgozom, így segítve a hazai sportélet fejlődését.

Pulay Szilvi — Vezetőedző

„Mozgásban az életed!”- ez az egyik mottóm. Hiszen a sport által nem csak a tested, de a lelked, szellemed is felüdül.

2012-ben végeztem rekreáció szakon, itt az ELTE-n, ez idő alatt sportösztöndíjasként tartottam aerobik órákat, s miután lediplomáztam sem tudtam elszakadni az ELTE Aerobiktól. Olyannyira, hogy kb. 2 éve az ELTE-BEAC Aerobik Szakosztályának vezetőedzője lettem. A Szakosztály az egyik „szívügyem”, ezért szeretném, ha Ti, akik velünk mozdultok mindig örömmel látogassátok edzéseinket.

Lelkes, szakképzett oktatóink nagy szeretettel várnak Benneteket óráikon, valamint rendezvényeinken!

Végzettségeim:
2008 Aerobik oktató (BSA)
2011 Aqua fitness tréner (IWI)
2012 ELTE rekreációszervezés-és egészségfejlesztés
2013 Személyi edző (IWI)
 

Balog Luca – ELTE Argentin tangó oktatója

Balog Luca Eszter, mesterszakos biológus hallgató vagyok. Mindig is életem része volt a zene és a művészet, hiszen 12 évig zongoráztam. Az egyetemen ismerkedtem meg az argentin tangóval testnevelés kurzuson. Az ölelések táncát azonnal nagyon megszerettem, így az alapok elsajátítása után részt vettem workshopokon, fesztiválokon, így megfordultam híres magyar és külföldi tangó oktatóknál. Rengeteget tanultam olasz táncpartneremtől Bruno Paparellotól, valamint Fülöp Nóra táncművésztől. A tangót megelőzően modern jazztáncot, valamint latin táncokat is tanultam, jelenleg is képzem magam az ELTE Modern Jazztánc kurzusain. Az órákon szeretném megmutatni az argentin tangó magával ragadó varázslatos világát, az eleganciát, szenvedélyt, szabadságot, zeneiséget, valamint a vezetés és követés harmóniáját!

Gedai Bori – aerobikedző

Gedai Bori vagyok. ELTE Aerobik sportösztöndíjas hallgató. A sport nagyjából születésem óta része az életemnek, nem tudom nélküle elképzelni a napjaimat. Édesanyám régebben mindig azt mondta, hogy ha annyira beteg vagyok, hogy nem tudok iskolába menni, akkor a délutáni sportórát is ki kell hagynom. Ezért soha nem hiányoztam az iskolából. Mióta elkezdtem az egyetemet az aerobik része az életemnek. Ebben a sportban minden megvan, amit fontosnak tartok: nagyszerű emberek, zene, izomerősítő és kardió jellegű gyakorlatok egyaránt. Ha te is ilyen sportot keresel, gyere el egy edzésre, de vigyázz, mert utána nem bírod abbahagyni! Sportolás közben nem sanyargatod a tested, hanem megadod neki azt, amit megérdemel. Hidd el, meg fogja hálálni.
 

Görög Niki – aerobikedző

Már egészen gyerekkorom óta központi szerepet játszott életemben a sport, melynek egy része mára már nem csak a hobbim, hanem a hivatásom is. Általános és középiskolás koromban csapatjátékosként, a későbbiek során futó versenyzőként élhettem át a mozgás örömét. Személyiségemből fakadóan imádom a dinamikus, lendületes, pörgős órákat, ezért horgonyoztam le az alakformálás és zsírégetés mellett. A munkámból fakadó, kényszerített ülőmunka rávilágított arra, hogy nagy hangsúlyt kell fektetni a gerinc védelmére, így találtam rá a Pilatesre, mely „szerelem volt első órára”. Hiszem és tudom, hogy a dinamika mellett szükség van a kontrollált légzéssel egybekötött, koncentrált gyakorlatokra is. Az élet adta lehetőségeimnek köszönhetően segíthettem már fogyni, formálódni vágyóknak, illetve együtt dolgozhattam teljesen vagy részlegesen látássérült emberekkel is. Számomra fontos, hogy minden ember elégedett legyen önmagával. Célom, hogy a mozgás által mindenkit közelebb hozhassak a boldog, kiegyensúlyozott élethez. Mottóm: Bármi is a célod, tarts velem, tegyünk együtt önmagadért!

Végzettségek:

  • Fitness Instruktor
  • Pilates oktató

Hertelendy Zsanett – hastánc oktató

Hertelendy Zsanett vagyok, az ELTE TTK biológia Bsc szakos hallgatója. 2013 tavaszán kezdtem el hastáncolni Molnár Ágnes csoportjában, az elmúlt négy év alatt pedig számtalan egyetemi és egyéb rendezvényen vettem részt az Elte Orientál fellépőjeként. A csapattal több rangos versenyen értünk el sikereket, 2015-ben pedig kezdő szóló kategóriában 3. helyezett lettem a Gyöngyösi Hastáncversenyen.

Számomra a hastánc nemcsak sport, hanem egy remek lehetőség arra, hogy a kreativitásomat a mozgásban is kiélhessem. Sportszervezőként ezért edzőnkkel, Ágival és előző sportösztöndíjasainkkal együttműködve szeretném továbbra is támogatni a csoportot, és minél több hallgatót megismertetni azokkal a lehetőségekkel, amiket ez a tánc nyújtani tud nekik.

Jantner Anna – aerobikedző

Jantner Anna vagyok az ELTE TTK kémia- matematika tanárszakos hallgatója. Nagyon fiatal korom óta szerves része az életemnek a sport. Az uszodából a társastánc parkettre sodort az élet, ahonnan egyenes út vezetett az edzőterembe az aerobik órákra. 2016-ban úgy döntöttem, hogy aerobik oktató leszek, mert a két nagy szenvedélyemet, a tanítást és az aerobikot egyszerre szeretném csinálni. Igen, az aerobik óráimon tanítok, Te pedig tanulsz Magadról és a határaidról! Hiszem, hogy mindenki maga kovácsolja a sorsát, úgy gondolom pedagógusként is és edzőként is az az egyik legfontosabb feladatom, hogy segítsek az embereknek megtalálni a saját boldogságukhoz vezető utat. Várlak Téged is szeretettel, hátha a Te boldogságodhoz is egy lépést jelent a sport.

Kálmán Teréz – aerobikedző

Bárhogy is legyen: mozogj! Mozogj, mert energiát, lendületet, élményt ad!

Kálmán Teréz vagyok, aerobik- és személyi edző. 2012 tavaszán meghallottam a Fitness Company szlogenjét, és megfogadtam: a hobbim lett a hivatásom! A mozgás mindennapjaim része, a motivációm: hirdetni az egészséges életmód erejét és szépségét (és ez most nem “bull-shit”), mozgásra bírni az embereket, örömet csalni az arcokra, frissességet és fittséget vinni a mindennapokba! A Tiédbe is! Szeretettel várlak hát óráimon, ahol a jelszó: szívvel, lélekkel és erővel:)

Szakmai végzettségeim:
2013. május: Fitness Company Aerobik sportedző
2013. szeptember: Fitness Company Pilates oktató
2014. február: Fitness Company Személyi edző
2014. június: Fitness Company X-training oktató

Elérhetőségeim:
Bárhogy is legyen: mozogj!
[email protected]

Lám Bogi – ELTE Latin tánc oktatója

Sziasztok, Lám Bogi vagyok, 7 évesen kezdtem el versenytáncolni. Eleinte standard és latin táncokban is versenyeztem, de hamar nyilvánvalóvá vált számomra, hogy egyértelműen a latin táncok iránt rajongok. 11 éven keresztül versenyeztem partneremmel a kiskunhalasi Studio 2000 TáncSport Egyesület tagjaként itthon és külföldön is, klubközi, országos és nemzetközi versenyeken, egészen a válogatott kerettagságig menetelve.
Ez idő alatt rengeteget kaptam a tánctól, és szerencsére adni is tudtam ebből, mivel tanítottam gyerekeket és olyan lányokat is, akiknek éppen nem volt párjuk.
Az egyetem és a kisvárosból Budapestre költözés miatt sajnos abbahagytam a táncot, 2 éven keresztül nem is igazán találtam a helyemet. Aztán szerencsére rátaláltam az ELTE Modern Jazztánc csoportjára, ahova egy évig csak néha-néha, majd 2015 őszétől rendszeresen jártam, 2016-tól pedig a versenyző csoportnak is tagja vagyok, és nagyon élvezem, hogy a tánc újra az életem része.
Intenzív kurzusokon is tartok latin táncot, mostantól pedig rendszeresen találkozhattok velem a latin órákon. Szeretettel várok Mindenkit!

Lang Timi – jazztánc oktató

A tánc már 9 éve a szenvedélyem. Kezdetben hobbi szinten műveltem, majd lassan az életem részévé vált. Elsőként az art jazz stílussal ismerkedtem meg Szilvássy Balázs táncpedagógusnál, majd az ELTE rekreáció szervezés szak hallgatójaként találtam rá a Wéber Edi által vezetett ELTE Modern Jazztánc csoportra. 2012 óta állandó résztvevője vagyok az óráknak, a fellépő csoport tagja lettem, s idővel a versenyzős csoportba is bekerültem. Egyre komolyabban érdekelt a modern és kortárs stílus, s végül megérett a gondolat bennem, hogy szeretnék táncot oktatni. Jelenleg a Táncpedagógusok Országos Szövetsége modern-kortárs táncoktatói képzésén veszek részt. Továbbá szakmailag elismert táncpedagógusok modern és kortárstánc kurzusain mélyítem és fejlesztem a tudásomat.  Szeretném minél több embernek a tánc művészi és önkifejező oldalát megmutatni, valamint megízleltetni velük a testet lelket átjáró jótékony hatását.

Mátis Beáta – aerobikedző

2017 év elején vettem egy nagy levegőt és 15 éves multi-karrier után életmódváltás mellett döntöttem. Már több, mint 10 éve veszek részt folyamatosan csoportos órákon, személyi edzésen, box órákon és mivel a sport mindig is nagyszerű motivációt jelentett számomra ebben az irányban képeztem magam tovább.
Szeretem az aktív, pörgős órákat, ugyanakkor imádok jógával lazítani és kikapcsolni egy kicsit.
Végzettség: 2018: IWI – Csoportos Fitness Instruktor

Molnár Ági – ELTE Orientál hastánc vezetője

Molnár Ági vagyok, 2015-ben végeztem az egyetemen tolmács-fordítóként, és ekkor szereztem meg orientális táncoktatói végzettségemet is az Aziza-Art Mozgásstúdióban. 13 éve hastáncolok, sok elismert tanártól tanultam, de a legtöbb tapasztalatot a tanítással és a rengeteg fellépéssel szereztem. A klasszikus stílusokat (raks sharki, fátyoltánc, dobszóló, saidi) kedvelem a legjobban, de modern táncokat (pl.: pop és ízisz fátylas táncokat) is tanulhattok nálam a testnevelés óra mellett kezdő és haladó szinten. Ezen kívül én tartom még a bellyfit (hastánc elemeken alapuló alakformáló tréning) foglalkozásokat is.. Célom, hogy bebizonyítsam, hogy a hastánc egy nehéz és izgalmas sport, valamit hogy tanítványaim megtalálják önmagukban a művészi oldalukat és összetartó csapattá váljanak.

Pék Krisztina – ELTE Modern jazztánc oktatója

Pék Krisztina vagyok, 10 éves koromban kezdtem el komolyabban foglalkozni a tánccal, előbb a jazz-balettel (ezen belül moderntánccal, showtánccal és klasszikus balettel), majd 3 év múlva a latin és standard táncokkal. Rövid ideig néptáncoltam, illetve a hiphopba is belekóstoltam.  A moderntáncot Zalaegerszegen, Regolics Mónikánál ismertem és szerettem meg, az ottani művészeti iskolás órákon kívül részt vettem még kísérleti táncstúdiós órákon, intenzív kurzusokon, valamint táncszínházi darabokban és musicalben.
2 alkalommal vettem részt a Magyar Táncművészeti Főiskola nyári kurzusain, ahol Szigeti Oktáviától, Spala Korinnától és Fodor Zoltántól tanulhattam. 2016 decemberében végeztem el a Táncpedagógusok Országos Szövetségének modern- kortárs táncpedagógusi tanfolyamát. 2013 óta vagyok tagja az ELTE Modern jazztánc versenyző csoportjának, ahol csoportos, duó és szóló koreográfiákban szerepelek, valamint 2015-től Wéber Edi mellett oktatóként is közreműködöm.

Pesthy Orsolya – aerobikedző

A test és a lélek egymástól elválaszthatatlan, ezt pszichológus hallgatóként nagyon jól tudom. Ezért döntöttem úgy anno, hogy elvégzem az aerobik oktatói tanfolyamot a Fitness Companynál. Hiszem, hogy aki nem szeret mozogni, az még nem találta meg a hozzá illő sportot – gyere el az óráimra, hátha pont ebben a mozgásban találsz önmagadra 🙂
Ha pedig szívesen olvasnál egészségről, edzésről és pszichológiáról, böngéssz az oldalamon: https://www.facebook.com/pesthyorsi.edzo/

Pulay Eszter – aerobikedző

“A fitnesz nem arról szól, hogy másoknál jobbak legyünk, hanem hogy saját magunkat legyőzzük.” Szerintem nincs is ennél fontosabb dolog a sportban, de a mindennapi élethez is kiváló motivációt ad ez a mondat. Gyere el aerobikozni, izzadj, küzdj, kapcsolódj ki, motiválódj, szerezz barátokat, élvezd a zenét, s közben lépd át saját határaidat!

Amikor elhatároztam, hogy sporttal szeretnék foglalkozni, ezeknek az értéknek az átadása motivált, s motivál a mai napig. Ezért kezdtem el 2015-ben az ELTE-n Sportszervező tanulmányaimat, tavaly pedig a Fitness Company-nál végeztem aerobik sportoktatóként. Az álmokból valóság lehet, csak egy határozott mozdulattal el kell indulni az Úton. Tarts velem! 🙂

Szomoru Ramóna – zumba oktató

Szomoru Rami vagyok az Elte Anglisztika szakos hallgatója. 4 év jazz és 7 év latin tánc után után szerettem meg úgy a Zumbát, hogy azóta már csak ezzel foglalkozok és szeretném mindenkinek, aki ellátogat az óráimra, átadni a mozgás örömét és a latin hangulatot. 8 év versenyzés alatt számtalan országos aranyérmet nyertünk a csapatommal, és Latino Show kategóriában Európa-bajnokok is lettünk. A Magyar Divat- És Sporttánc Szövetség Versenyzői Nívódíjjal tüntetett ki. Hivatalos, képzett Zumba oktatóként és a tánc, mozgás szerelmeseként mindenkit arra buzdítok, hogy jöjjön el, próbáljon ki egy vidám, szórakoztató de mégis zsírégető hatású Zumba órát, és pusztítsuk együtt a kalóriákat!

Szűcs Zsófi – aerobikedző

Szűcs Zsófia vagyok, 22 éves, az Eötvös Loránd Tudományegyetem germanisztika és sportszervező szakos hallgatója. Az IWI Nemzetközi Fitnesziskolában végeztem Csoportos Fitness Instruktorként.
A mozgás a mindenem. Kisgyermek korom óta sportolok, 13 éven keresztül fitness versenyző voltam. Három éve az ELTE Cheerleader csapatában versenyzek. Gimnazistaként megtetszett a zenés-táncos mozgásforma, főleg az aerobik és a kangoo „szerelmese” lettem. Elhatároztam, hogy azt az energiát, lendületet és örömet, amit ezeken az edzéseken kapok, tovább szeretném adni másoknak és megmutatni, hogy a sport egy igazi szórakozási forma. Fogyni, izmosodni, tartást és állóképességet javítani jókedvűen is lehet!
Amit hozz magaddal az órákra:
• Törölközőt
• Vizet
• Jó kedvet 🙂
Mottóm: Gyertek, mozogjunk együtt felszabadultan, mosolyogva!

Varga Diána – aerobikedző

Egészen általános iskolás koromig nyúlik vissza a sport iránti szeretetem. Nyolc évig versenyszerűen táncoltam akrobatikus hip-hopot (világbajnoki 6. helyezés), különböző atlétikai, röplabda, kötélmászó, floorball stb. versenyekre vittek a testnevelő tanárok. A tanulmányaimat a Dózsa György Gimnázium testnevelés szakán folytattam, majd az utolsó másfél évben átiratkoztam az Egressy Béni Zeneművészeti Szakközépiskolába, ugyanis az éneklés a másik fontos dolog az életemben.
Érettségi után a Szinergia Üzleti Szakképző Iskolában tanultam 2 évig, ahol fitness-wellness instruktorrá váltam, amiért a mai napig hálás vagyok, mert úgy érzem megtaláltam azt, amitől igazán boldoggá és felszabadulttá válok, ami nem más, mint a zene, az emberekkel való kapcsolat kialakítása és a mozgás.
Szeretnék segítő kezet nyújtani az embereknek, motiválni őket, elindítani egy úton, hogy elérhessék kitűzött céljaikat.
Fontos számomra, hogy egy vendég jól érezze magát edzés közben, így óráim keményen, ámde jókedvűen telnek el. Segítek mindenben, csak húzd fel az edzőcipőd és gyere! 🙂
Mottóm: ”Senki sem nyert még versenyt, aki nem nevezett be.”

Végzettségeim:

  • Fitness-wellness istruktor
  • World jumping tréner
  • Fanatic jump tréner
  • Step instuktor
  • TRX

Varga Réka – aerobikedző

Mikor az ELTE-re kerültem, az első féléves “csak buli és más semmi” érzés után elkezdett hiányozni a sport. Nagy szerencsém volt, mert ismerősökön keresztül kapcsolatba kerültem az aerobikkal és vele együtt új emberekkel.
2012-ben a versenyaerobik csapat tagja lettem, és mellette elkezdtem a többi aerobik órára is járni. Annyira megtetszett a mozgás és a közösség ereje, hogy eldöntöttem, én is edző leszek. Mindezt azért, mert szeretném átadni a mai napig mindenkinek, aki hozzám eljön, azt az érzést, amit én átélek már öt éve minden edzésen. 2014-ben végeztem a Fitness Company Aerobik sportedző szakán, majd 2014 őszén ugyanott a Testegyensúly gerinctréning képzést és egy évvel később az Életmód Tanácsadó képzést végeztem el.

 

Viderman Laura – jazztánc oktató

Viderman Laurának hívnak, szeptembertől én tartom a kezdő jazzy órákat nektek!
Kisgyermek korom első emlékei is már a tánccal kapcsolatosak, bár akkor még csak Édesapám volt az egyszemélyes közönség 🙂 Az elmúlt két évben a Coincidance táncszínház előadásaiban láthattatok, és láthattok jelenleg is! Gimnáziumi éveim után több helyen és több kiválóságtól sajátíthattam el a jelenlegi szakmai tudásomat. Meghatározó mesterem Elek Tibor Zsolt volt, aki négy éven keresztül példás következetességgel tanította nekem a klasszikus balett alapjait. Rengeteget tanultam Tőle a táncról, a türelemről és kitartásról is! Nála ért a felismerés, hogy hivatásszerű táncművész legyek!
A Budapest Táncszínház elit képzésére jelentkeztem, ahol naponta tanultam Földi Bélától és a  Táncszínház művészeitől. Itt ismerkedtem meg Edivel. Ekkor még nem tudtam, ki lehet Ő, viszont csakhamar kiderült számomra, hogy mit csinál, és azt nem akármilyen elhivatottsággal. Edi által vezetett ELTE haladó jazztánc csoportjába kezdtem járni, majd csoportos versenyen és egyéniben is indultam. Itt éreztem először, mit jelent valójában a közös munkába fektetett hit és alázat!
A további években többek között Lakatos Jánostól (LakiJani) és Ménich Gábortól, Raza Hammaditól, Zachár Lórándtól, Castillo Dolorestől és Szarvas Krisztinától is volt alkalmam sokat tanulni!

Wéber Edina – ELTE Modern jazztánc művészeti vezetője, koreográfusa

Wéber Edi vagyok, 5 éves korom óta táncolok (akrobatikus rock and roll 7 évig, show-disco-hiphop 3 évig), majd miután a társastáncba is belekóstoltam, a modern- kortárstáncoknál állapodtam meg. A kortárstáncot Czene-Bánhidi Petra tánciskolájában ismertem meg, és az egyesületi órákon kívül folyamatosan autodidakta módon is képeztem, illetve most is képzem magam. 2014/2015-ös tanévben Földi Béla szervezte ELIT-képzésen vettem részt a nemzetközi csoportban. Emellett számos neves tanár kurzusán vettem (pl. Lőrinc Katalin, Joe Alegado, Sándor Timi, Zachár Loránd, Buday Melinda, Holb Ibolya, Kulcsár Noémi) és veszek részt 2007 óta, mióta nagy szerelmemmé vált ez a táncstílus. 2014 decemberében végeztem a Táncpedagógusok Országos Szövetségének modern- kortárs táncpedagógusi tanfolyamán. Bölcsiseket, ovisokat, iskolásokat és kiegészítő technikaként akrobatikus rockysokat és jégtáncosokat tanítok, emellett nagy lelkesedéssel viszem a felnőtt hobby csoportom.

2012 óta nagy örömmel és lelkesedéssel vezetem az egyetemistáknak szóló ELTE Modern jazztáncot, ahol a nyílt órák mellett fellépéseken mutatjuk be koreográfiáinkat a legjobb táncosaimmal, és művészeti fesztiválokon veszünk részt.

Balogh András – ELTE Argentin tangó oktatója

Kereskedelmet és közgazdaságot hallgattam Rómában, azóta az üzleti életben tevékenykedem.
Mindenféle táncos előképzettség nélkül vágtam bele az argentin tangóba Bánhidi Petra és Josip Bartulovic vezetésével 2011-ben, érdekes módon az akkor népszerű nuevo tangó zene hatására (Gotan, Bajofondo, stb). Eleinte a tangó ‘csak’ egy tánc volt, figyelmemet teljesen lekötötte a lépések tanulása, a folyamatos figyelem az improvizáció megalkotására. Csak lassan szippantott be, később mélyültem csak el a zenében, a partneremmel történő finom kommunikáció kialakításában. Ennek a jelentőségét viszont felismertem, és tudatosan kezdtem el fejleszteni magam, megfordulva csaknem mindegyik hazai tanár párosnál, eljárva párhuzamosan is a legkülönbözőbb óratípusokra, reguláris és intenzív tanfolyamokra, hétvégékre, workshopokra, táborokba, fesztiválokra, technika- és zeneiségórákra, stb.
A célom az, hogy megismertessem, megszerettessem és megtanítsam nektek ezt a csodálatos táncot anélkül, hogy befolyásolnám az egyéni stílusotokat, vagy a táncban érvényesülő karaktereteket, legyen az melankolikus, dinamikus vagy éppen játékos, és hogy ennek a táncnak a birtokában a világ bármelyik milongáján szívesen táncoljatok.

Andrea Aldeán Sandoval

I made a promise to myself a couple of years ago of being active for the rest of my life, but I never expected that I could be able to pass this passion to many people around me. I started dancing since I was 8 years old and when I started university I became an addict to aerobics and hard intensity trainings. I have being learning and teaching aerobics, zumba, and pilates three years so far and I’ve discovered that nothing makes me happier than serving people and workout with them. A year ago I started to compete on OCR (Obstacle Course Racing) and now I’m competing on Spartan Races. Lastly, let me share a thought I share with one of my favorite physical trainers, Massy Arias: “There is so much about fitness than just a body that is six pack. It’s more than that: it is about health, it’s about getting your life together. Striving to be healthy emotionally, physically, mentally…being powerful, being independent