Oktatók

Pulay Szilvi – szakosztályvezető — Vezetőedző, szakmai vezető

„Mozgásban az életed!”- ez az egyik mottóm. Hiszen a sport által nem csak a tested, de a lelked, szellemed is felüdül.

2012-ben végeztem rekreáció szakon, itt az ELTE-n, ez idő alatt sportösztöndíjasként tartottam aerobik órákat, s miután lediplomáztam sem tudtam elszakadni az BEAC Aerobiktól. Olyannyira, hogy kb. 4 éve a BEAC Aerobik Szakosztályának vezetőedzője, szakmai vezetője lettem. A Szakosztály az egyik „szívügyem”, ezért szeretném, ha Ti, akik velünk mozdultok mindig örömmel látogassátok edzéseinket.

Lelkes, szakképzett oktatóink nagy szeretettel várnak Benneteket óráikon, valamint rendezvényeinken!

Végzettségeim, szakmai tapasztalat:
2008 Aerobik oktató (BSA)
2011 Aqua fitness tréner (IWI)
2012 ELTE rekreációszervezés-és egészségfejlesztés
2013 Személyi edző (IWI)
2014 NIKE® Master trainer, Hollandia
2015 Bosu® trainer
2016 Stability Workout® isnstruktor
2014-2017 Nike Futóklub Fitnesz edző
2016 FittAréna nagyszínpados prezenter
2019 POLAR® futóedző

Szűcs Zsófi – szakami vezető és vezetőedző

Szűcs Zsófia vagyok, 23 éves, az Eötvös Loránd Tudományegyetem germanisztika és sportszervező szakos hallgatója. Az IWI Nemzetközi Fitnesziskolában végeztem Csoportos Fitness Instruktorként.
A mozgás a mindenem. Kisgyermek korom óta sportolok, 13 éven keresztül fitness versenyző voltam. Három éve az ELTE Cheerleader csapatában versenyzek. Gimnazistaként megtetszett a zenés-táncos mozgásforma, főleg az aerobik és a kangoo „szerelmese” lettem. Elhatároztam, hogy azt az energiát, lendületet és örömet, amit ezeken az edzéseken kapok, tovább szeretném adni másoknak és megmutatni, hogy a sport egy igazi szórakozási forma. Fogyni, izmosodni, tartást és állóképességet javítani jókedvűen is lehet!
Amit hozz magaddal az órákra:
• Törölközőt
• Vizet
• Jó kedvet 🙂
Mottóm: Gyertek, mozogjunk együtt felszabadultan, mosolyogva!

Eőry Viki – zumba instruktor — zumba instruktor

Ne csak az álomalak elérése, hanem elsősorban a testi-lelki jólléted és mentális egészséged megőrzése érdekében sportolj életvitelszerűen! Találd meg a személyiségedhez legjobban illő mozgásformát és … MOZGÁSRA FEL!

Eőry Viktória vagyok, 25 éves, mosolygós, lendületes, színes egyéniség. Jelenleg az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Karának harmadéves logopédus hallgatója vagyok, valamint a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen végzett jazz-ének eladóművész. A zene mindig is központi helyet foglalt el az életemben, így nem véletlen, hogy egy olyan sportág fogott meg igazán, ami erősen a zenére épít. Számomra a zumbában összpontosul minden, ami a sportban fontos: a tánc, a jó zene, az alakformálás és a kikapcsolódás … mindez bulihangulatban! A zumbával Magyarországon szinte az elsők között, 2010-ben ismerkedtem meg, és azóta is oda vagyok érte. A latin táncoknak és fitneszelemeknek ez a különleges elegye.

azonnal magával ragadott. Mivel egyébként is szeretek színpadon állni és vezető szerepben lenni, tiniként sokszor ábrándoztam arról, hogy egyszer majd én is ZUMBA-oktató leszek. Az álmom végül egy kifejezetten próbákkal teli időszakban, 2020 októberében válhatott valóra, amikor is zumba-instruktor képesítést szereztem. A BEAC Aerobik csapatában ELTE sportösztöndíjasként tartok ZUMBA-órákat és gerinctornát, így nálam a dinamikus, kardió jellegű és a lassabb, nyújtó-erősítő mozgásformák szerelmesei is találnak kedvükre való órát.

5 ok, amiért ajánlom Neked a rendszeres mozgást:

  • boldogsághormont termel (bizony, erre nem csak a csoki képes!)
  • biztonságos keretek között feszegetheted a határaidat, ami fejleszti az önfegyelmed, a kitartásod és sikerélményekhez juttat
  • gyógyír a rosszkedvre (segít levezetni a nap folyamán felgyülemlett feszültséget, megnyugtat és jó kedvre derít)
  • felszabadulttá, kiegyensúlyozottá tesz
  • új barátokra lelhetsz

és nem utolsó sorban

  • jobban alszol majd a nap végén, és reggel kipihentebben ébredsz.

Görög Niki – aerobikedző

Már egészen gyerekkorom óta központi szerepet játszott életemben a sport, melynek egy része mára már nem csak a hobbim, hanem a hivatásom is. Általános és középiskolás koromban csapatjátékosként, a későbbiek során futó versenyzőként élhettem át a mozgás örömét. Személyiségemből fakadóan imádom a dinamikus, lendületes, pörgős órákat, ezért horgonyoztam le az alakformálás és zsírégetés mellett. A munkámból fakadó, kényszerített ülőmunka rávilágított arra, hogy nagy hangsúlyt kell fektetni a gerinc védelmére, így találtam rá a Pilatesre, mely „szerelem volt első órára”. Hiszem és tudom, hogy a dinamika mellett szükség van a kontrollált légzéssel egybekötött, koncentrált gyakorlatokra is. Az élet adta lehetőségeimnek köszönhetően segíthettem már fogyni, formálódni vágyóknak, illetve együtt dolgozhattam teljesen vagy részlegesen látássérült emberekkel is. Számomra fontos, hogy minden ember elégedett legyen önmagával. Célom, hogy a mozgás által mindenkit közelebb hozhassak a boldog, kiegyensúlyozott élethez. Mottóm: Bármi is a célod, tarts velem, tegyünk együtt önmagadért!

Végzettségek:

  • Fitness Instruktor
  • Pilates oktató

Hegedűs Loretta – aerobikedző

Hegedüs Lorettának hívnak 2018. évben végeztem az ELTE jogi karán, azóta jogi előadóként dolgozom, emellett pedig a BEAC Aerobik szakosztályát erősítem. A sport, azon belül is az aerobik mindig is az életem szerves része volt, de egyetem alatt a BEAC-on vált a legfőbb hobbimmá, mondhatni szenvedélyemmé, amit nap, mint nap szívvel-lélekkel csinálok. Az egyetem elvégzése után jött az ötlet, hogy nemcsak mint lelkes sportoló, hanem mint edző szeretném a sport okozta örömöt átadni ennek a nem mindennapi közösségnek, ezért 2019-ben elvégeztem a Fitness Company aerobik sportoktató képzését, majd 2019 decemberében a pilates oktató képzést.

Az aerobik óráimon pörgős, dinamikus gyakorlatsorral, intenzív erősítő résszel találkozhattok, mindezt alapos bemelegítés és nyújtással keretezve. Pilates óráimon pedig arra törekszem, hogy a mélyizomzatot átmozgató gyakorlatsor elvégzése mellett fejlesszük a testtudatunkat, jelentudatunkat, és minél inkább kialakuljon a testi-lelki egyensúly, jóllét.

Várlak Téged is szeretettel, mozogjunk együtt!

Horváth Mónika – aerobikedző

Horváth Mónika vagyok, az ELTE-n Rekreáció szervezés és egészség fejlesztés szakon tanulok jelenleg. Kiskoromtól kezdve az életem része volt a sport, minden féle mozgásformát kipróbáltam amit csak lehetett(szertorna, úszás, röplabda, lovaglás, hipp-hopp, futás…),de egynél sem tudtam úgy igazán megragadni. Később elkezdtem Aerobikozni ami gyökeresen megváltoztatta az életem. Tudtam, hogy én ezzel szeretnék foglalkozni, hogy mások életét is jobbá, szebbé tegyem. A sport boldogságot, egészséget és hihetetlenül jó barátokat adott nekem mindez idő alatt. Két éves fitness wellnes instruktori képzésem során elsajátítottam mind azt a tudást, ami egy jó edzőhöz szükséges és már az iskola éveim alatt elkezdtem gyakorlatban is hasznosítani.
‌Rengeteg energiát, jókedvet, boldogságot ad az, hogy másokkal foglalkozhatok, hogy jót teszek nekik és a testi lelki fejlődésüknek tehetek eleget. ?

Kálmán Teréz – aerobikedző

Bárhogy is legyen: mozogj! Mozogj, mert energiát, lendületet, élményt ad!

Kálmán Teréz vagyok, aerobik- és személyi edző. 2012 tavaszán meghallottam a Fitness Company szlogenjét, és megfogadtam: a hobbim lett a hivatásom! A mozgás mindennapjaim része, a motivációm: hirdetni az egészséges életmód erejét és szépségét (és ez most nem “bull-shit”), mozgásra bírni az embereket, örömet csalni az arcokra, frissességet és fittséget vinni a mindennapokba! A Tiédbe is! Szeretettel várlak hát óráimon, ahol a jelszó: szívvel, lélekkel és erővel:)

Szakmai végzettségeim:
2013. május: Fitness Company Aerobik sportedző
2013. szeptember: Fitness Company Pilates oktató
2014. február: Fitness Company Személyi edző
2014. június: Fitness Company X-training oktató

Elérhetőségeim:
Bárhogy is legyen: mozogj!
[email protected]

 

Kázsmér Dóra – aerobikedző

Pulay Eszter – aerobikedző

“A fitnesz nem arról szól, hogy másoknál jobbak legyünk, hanem hogy saját magunkat legyőzzük.” Szerintem nincs is ennél fontosabb dolog a sportban, de a mindennapi élethez is kiváló motivációt ad ez a mondat. Gyere el aerobikozni, izzadj, küzdj, kapcsolódj ki, motiválódj, szerezz barátokat, élvezd a zenét, s közben lépd át saját határaidat!

Amikor elhatároztam, hogy sporttal szeretnék foglalkozni, ezeknek az értéknek az átadása motivált, s motivál a mai napig. Ezért kezdtem el 2015-ben az ELTE-n Sportszervező tanulmányaimat, tavaly pedig a Fitness Company-nál végeztem aerobik sportoktatóként. Az álmokból valóság lehet, csak egy határozott mozdulattal el kell indulni az Úton. Tarts velem! 🙂

Szabó Vivi – aerobikedző

Az ELTE Sport- és rekreációszervezés szakán másodéves hallgató vagyok.
Kiskorom óta részei az életemnek a zenés- táncos mozgásformák (balett, versenytánc, modern- és showtánc). Később a táncról átkerült a hangsúly a futásra, majd emellett, – hogy izomzatomat megerősítsem – elkezdtem aerobikra járni a BEAC-ra. A szuper edzőktől rendszeresen kapott kemény, ugyanakkor jó hangulatú órák élménye és a sport iránti szeretetem vezetett oda, hogy elvégeztem egy Fitness-wellness instruktor képzést. Mára az aerobik lett az a sport, amiben igazán helyemen magamat és ezzel tudok a legtöbbet nyújtani a sportolni vágyóknak.
Fontosnak tartom, hogy legyen a hetedben legalább egy óra, amit magadra szánsz. Magadért küzdesz, jól érezd magad, feltöltődsz testileg és lelkileg is egy közösségben. Az óráimon a zenéimmel, jó hangulattal és a legjobb tudásom szerint összeállított gyakorlatokkal én ehhez szeretnék lehetőséget biztositani Nektek.

Szomoru Ramóna – zumba oktató

Szomoru Rami vagyok az Elte Anglisztika szakos hallgatója. 4 év jazz és 7 év latin tánc után után szerettem meg úgy a Zumbát, hogy azóta már csak ezzel foglalkozok és szeretném mindenkinek, aki ellátogat az óráimra, átadni a mozgás örömét és a latin hangulatot. 8 év versenyzés alatt számtalan országos aranyérmet nyertünk a csapatommal, és Latino Show kategóriában Európa-bajnokok is lettünk. A Magyar Divat- És Sporttánc Szövetség Versenyzői Nívódíjjal tüntetett ki. Hivatalos, képzett Zumba oktatóként és a tánc, mozgás szerelmeseként mindenkit arra buzdítok, hogy jöjjön el, próbáljon ki egy vidám, szórakoztató de mégis zsírégető hatású Zumba órát, és pusztítsuk együtt a kalóriákat!

Torma Lilly – aerobikedző

Torma Lilly vagyok. Nyitott, mosolygós és energikus. Úgy vélem, ha valaki sportol, akkor elmondhatja, hogy igazán él. Sportolni nem egy életstílus, hanem egy életérzés – és ez az, amit meg szeretnék mutatni az egész világnak!

Mindig is otthon voltam a sportokban. 6 évet teniszeztem, 2 évet táncoltam,  17 éves koromban pedig megismerkedtem a fitness világával.

2018 márciusában elvégeztem az AKA fight fitness oktatói képzést.

AKA (karate, aerobic & dance mix- all in one) fight fitness- dinamikus sport dinamikus egyéneknek. Mindenkinek és minden korosztály számára ajánlott, mint ahogy mindkét nemnek is.

Hogy mi is a sport egy szóban? Novak Djokovićot idézve: Egészség!

Eddz magadért és az egézségedért!

Várlak!

Varga Rebeka – aerobikedző

Varga Rebeka vagyok, az ELTE TÓK tanító szakon, testnevelés műveltségterület-en folytatom a tanulmányaimat. Az egyetem mellett vegeztem Csoportos Fitness Instructor kepzeset az IWI-nél. Idén vagyok először az ELTE Aerobic Sportösztöndíjas hallgatója. A sport kiskorom óta az életem nélkülözhetetlen része. Bármilyen megpróbáltatások elé kerültem, a mozgás volt számomra az, ami átsegített mindenen, erőt adott, energiát és rengeteg örömöt! Ezt az örömöt szeretném megismertetni az edzéseimen is a vendégeimmel! Azt, hogy nekik is a sport legyen egy biztos támaszuk az életben! Mottóm : Ne a kifogást, hanem a megoldást keresd!

Andrea Aldeán Sandoval – aerobic instructor

I made a promise to myself a couple of years ago of being active for the rest of my life, but I never expected that I could be able to pass this passion to many people around me. I started dancing since I was 8 years old and when I started university I became an addict to aerobics and hard intensity trainings. I have being learning and teaching aerobics, zumba, and pilates three years so far and I’ve discovered that nothing makes me happier than serving people and workout with them. A year ago I started to compete on OCR (Obstacle Course Racing) and now I’m competing on Spartan Races. Lastly, let me share a thought I share with one of my favorite physical trainers, Massy Arias: “There is so much about fitness than just a body that is six pack. It’s more than that: it is about health, it’s about getting your life together. Striving to be healthy emotionally, physically, mentally…being powerful, being independent