Oktatók

Pulay Szilvi — Szakosztályvezető

„Mozgásban az életed!”- ez az egyik mottóm. Hiszen a sport által nem csak a tested, de a lelked, szellemed is felüdül.

2012-ben végeztem rekreáció szakon, itt az ELTE-n, ez idő alatt sportösztöndíjasként tartottam aerobik órákat, s miután lediplomáztam sem tudtam elszakadni az BEAC Aerobiktól. Olyannyira, hogy kb. 4 éve a BEAC Aerobik Szakosztályának vezetőedzője, szakmai vezetője lettem. A Szakosztály az egyik „szívügyem”, ezért szeretném, ha Ti, akik velünk mozdultok mindig örömmel látogassátok edzéseinket.

Lelkes, szakképzett oktatóink nagy szeretettel várnak Benneteket óráikon, valamint rendezvényeinken!

Végzettségeim, szakmai tapasztalat:
2008 Aerobik oktató (BSA)
2011 Aqua fitness tréner (IWI)
2012 ELTE rekreációszervezés-és egészségfejlesztés
2013 Személyi edző (IWI)
2014 NIKE® Master trainer, Hollandia
2015 Bosu® trainer
2016 Stability Workout® isnstruktor
2014-2017 Nike Futóklub Fitnesz edző
2016 FittAréna nagyszínpados prezenter
2019 POLAR® futóedző

Szűcs Zsófi – szakami vezető és vezetőedző

Szűcs Zsófia vagyok, 23 éves, az Eötvös Loránd Tudományegyetem germanisztika és sportszervező szakos hallgatója. Az IWI Nemzetközi Fitnesziskolában végeztem Csoportos Fitness Instruktorként.
A mozgás a mindenem. Kisgyermek korom óta sportolok, 13 éven keresztül fitness versenyző voltam. Három éve az ELTE Cheerleader csapatában versenyzek. Gimnazistaként megtetszett a zenés-táncos mozgásforma, főleg az aerobik és a kangoo „szerelmese” lettem. Elhatároztam, hogy azt az energiát, lendületet és örömet, amit ezeken az edzéseken kapok, tovább szeretném adni másoknak és megmutatni, hogy a sport egy igazi szórakozási forma. Fogyni, izmosodni, tartást és állóképességet javítani jókedvűen is lehet!
Amit hozz magaddal az órákra:
• Törölközőt
• Vizet
• Jó kedvet 🙂
Mottóm: Gyertek, mozogjunk együtt felszabadultan, mosolyogva!

Görög Niki – aerobikedző

Már egészen gyerekkorom óta központi szerepet játszott életemben a sport, melynek egy része mára már nem csak a hobbim, hanem a hivatásom is. Általános és középiskolás koromban csapatjátékosként, a későbbiek során futó versenyzőként élhettem át a mozgás örömét. Személyiségemből fakadóan imádom a dinamikus, lendületes, pörgős órákat, ezért horgonyoztam le az alakformálás és zsírégetés mellett. A munkámból fakadó, kényszerített ülőmunka rávilágított arra, hogy nagy hangsúlyt kell fektetni a gerinc védelmére, így találtam rá a Pilatesre, mely „szerelem volt első órára”. Hiszem és tudom, hogy a dinamika mellett szükség van a kontrollált légzéssel egybekötött, koncentrált gyakorlatokra is. Az élet adta lehetőségeimnek köszönhetően segíthettem már fogyni, formálódni vágyóknak, illetve együtt dolgozhattam teljesen vagy részlegesen látássérült emberekkel is. Számomra fontos, hogy minden ember elégedett legyen önmagával. Célom, hogy a mozgás által mindenkit közelebb hozhassak a boldog, kiegyensúlyozott élethez. Mottóm: Bármi is a célod, tarts velem, tegyünk együtt önmagadért!

Végzettségek:

  • Fitness Instruktor
  • Pilates oktató

Hegedűs Loretta – aerobikedző

Hegedüs Lorettának hívnak 2018. évben végeztem az ELTE jogi karán, azóta jogi előadóként dolgozom, emellett pedig a BEAC Aerobik szakosztályát erősítem. A sport, azon belül is az aerobik mindig is az életem szerves része volt, de egyetem alatt a BEAC-on vált a legfőbb hobbimmá, mondhatni szenvedélyemmé, amit nap, mint nap szívvel-lélekkel csinálok. Az egyetem elvégzése után jött az ötlet, hogy nemcsak mint lelkes sportoló, hanem mint edző szeretném a sport okozta örömöt átadni ennek a nem mindennapi közösségnek, ezért 2019-ben elvégeztem a Fitness Company aerobik sportoktató képzését, majd 2019 decemberében a pilates oktató képzést.

Az aerobik óráimon pörgős, dinamikus gyakorlatsorral, intenzív erősítő résszel találkozhattok, mindezt alapos bemelegítés és nyújtással keretezve. Pilates óráimon pedig arra törekszem, hogy a mélyizomzatot átmozgató gyakorlatsor elvégzése mellett fejlesszük a testtudatunkat, jelentudatunkat, és minél inkább kialakuljon a testi-lelki egyensúly, jóllét.

Várlak Téged is szeretettel, mozogjunk együtt!

Horváth Mónika – aerobikedző

Horváth Mónika vagyok, az ELTE-n Rekreáció szervezés és egészség fejlesztés szakon tanulok jelenleg. Kiskoromtól kezdve az életem része volt a sport, minden féle mozgásformát kipróbáltam amit csak lehetett(szertorna, úszás, röplabda, lovaglás, hipp-hopp, futás…),de egynél sem tudtam úgy igazán megragadni. Később elkezdtem Aerobikozni ami gyökeresen megváltoztatta az életem. Tudtam, hogy én ezzel szeretnék foglalkozni, hogy mások életét is jobbá, szebbé tegyem. A sport boldogságot, egészséget és hihetetlenül jó barátokat adott nekem mindez idő alatt. Két éves fitness wellnes instruktori képzésem során elsajátítottam mind azt a tudást, ami egy jó edzőhöz szükséges és már az iskola éveim alatt elkezdtem gyakorlatban is hasznosítani.
‌Rengeteg energiát, jókedvet, boldogságot ad az, hogy másokkal foglalkozhatok, hogy jót teszek nekik és a testi lelki fejlődésüknek tehetek eleget. ?

Szabó Vivi – aerobikedző

Az ELTE Sport- és rekreációszervezés szakán másodéves hallgató vagyok.
Kiskorom óta részei az életemnek a zenés- táncos mozgásformák (balett, versenytánc, modern- és showtánc). Később a táncról átkerült a hangsúly a futásra, majd emellett, – hogy izomzatomat megerősítsem – elkezdtem aerobikra járni a BEAC-ra. A szuper edzőktől rendszeresen kapott kemény, ugyanakkor jó hangulatú órák élménye és a sport iránti szeretetem vezetett oda, hogy elvégeztem egy Fitness-wellness instruktor képzést. Mára az aerobik lett az a sport, amiben igazán helyemen magamat és ezzel tudok a legtöbbet nyújtani a sportolni vágyóknak.
Fontosnak tartom, hogy legyen a hetedben legalább egy óra, amit magadra szánsz. Magadért küzdesz, jól érezd magad, feltöltődsz testileg és lelkileg is egy közösségben. Az óráimon a zenéimmel, jó hangulattal és a legjobb tudásom szerint összeállított gyakorlatokkal én ehhez szeretnék lehetőséget biztositani Nektek.

Varga Rebeka – aerobikedző

Varga Rebeka vagyok, az ELTE TÓK tanító szakon, testnevelés műveltségterület-en folytatom a tanulmányaimat. Az egyetem mellett vegeztem Csoportos Fitness Instructor kepzeset az IWI-nél. Idén vagyok először az ELTE Aerobic Sportösztöndíjas hallgatója. A sport kiskorom óta az életem nélkülözhetetlen része. Bármilyen megpróbáltatások elé kerültem, a mozgás volt számomra az, ami átsegített mindenen, erőt adott, energiát és rengeteg örömöt! Ezt az örömöt szeretném megismertetni az edzéseimen is a vendégeimmel! Azt, hogy nekik is a sport legyen egy biztos támaszuk az életben! Mottóm : Ne a kifogást, hanem a megoldást keresd!

Andrea Aldeán Sandoval – aerobic instructor

I made a promise to myself a couple of years ago of being active for the rest of my life, but I never expected that I could be able to pass this passion to many people around me. I started dancing since I was 8 years old and when I started university I became an addict to aerobics and hard intensity trainings. I have being learning and teaching aerobics, zumba, and pilates three years so far and I’ve discovered that nothing makes me happier than serving people and workout with them. A year ago I started to compete on OCR (Obstacle Course Racing) and now I’m competing on Spartan Races. Lastly, let me share a thought I share with one of my favorite physical trainers, Massy Arias: “There is so much about fitness than just a body that is six pack. It’s more than that: it is about health, it’s about getting your life together. Striving to be healthy emotionally, physically, mentally…being powerful, being independent