Oktatók

Kovácsik Rita — Szakosztályvezető

Kovácsik Rita vagyok korábban ELTE PPK rekreáció szakon kezdtem meg tanulmányaimat később pedig TF sportmenedzser MSC szakon folytattam. 3 éven keresztül voltam az ELTE aerobik sportösztöndíjasa. 2012 óta vagyok az ELTE SE Aerobik Szakosztályának vezetője és 2009 óta vezetem az ELTE Cheerleader csapatát. Jelenleg a Magyar Cheer Szövetség alelnökeként és az Európai Cheerleader Szövetség (ECU) sportolói Bizottságának tagjaként is dolgozom, így segítve a hazai sportélet fejlődését.

Pulay Szilvi — Vezetőedző

„Mozgásban az életed!”- ez az egyik mottóm. Hiszen a sport által nem csak a tested, de a lelked, szellemed is felüdül.

2012-ben végeztem rekreáció szakon, itt az ELTE-n, ez idő alatt sportösztöndíjasként tartottam aerobik órákat, s miután lediplomáztam sem tudtam elszakadni az ELTE Aerobiktól. Olyannyira, hogy kb. 2 éve az ELTE-BEAC Aerobik Szakosztályának vezetőedzője lettem. A Szakosztály az egyik „szívügyem”, ezért szeretném, ha Ti, akik velünk mozdultok mindig örömmel látogassátok edzéseinket.

Lelkes, szakképzett oktatóink nagy szeretettel várnak Benneteket óráikon, valamint rendezvényeinken!

Végzettségeim:
2008 Aerobik oktató (BSA)
2011 Aqua fitness tréner (IWI)
2012 ELTE rekreációszervezés-és egészségfejlesztés
2013 Személyi edző (IWI)

Gedai Bori – aerobikedző

Gedai Bori vagyok. ELTE Aerobik sportösztöndíjas hallgató. A sport nagyjából születésem óta része az életemnek, nem tudom nélküle elképzelni a napjaimat. Édesanyám régebben mindig azt mondta, hogy ha annyira beteg vagyok, hogy nem tudok iskolába menni, akkor a délutáni sportórát is ki kell hagynom. Ezért soha nem hiányoztam az iskolából. Mióta elkezdtem az egyetemet az aerobik része az életemnek. Ebben a sportban minden megvan, amit fontosnak tartok: nagyszerű emberek, zene, izomerősítő és kardió jellegű gyakorlatok egyaránt. Ha te is ilyen sportot keresel, gyere el egy edzésre, de vigyázz, mert utána nem bírod abbahagyni! Sportolás közben nem sanyargatod a tested, hanem megadod neki azt, amit megérdemel. Hidd el, meg fogja hálálni.
 

Görög Niki – aerobikedző

Már egészen gyerekkorom óta központi szerepet játszott életemben a sport, melynek egy része mára már nem csak a hobbim, hanem a hivatásom is. Általános és középiskolás koromban csapatjátékosként, a későbbiek során futó versenyzőként élhettem át a mozgás örömét. Személyiségemből fakadóan imádom a dinamikus, lendületes, pörgős órákat, ezért horgonyoztam le az alakformálás és zsírégetés mellett. A munkámból fakadó, kényszerített ülőmunka rávilágított arra, hogy nagy hangsúlyt kell fektetni a gerinc védelmére, így találtam rá a Pilatesre, mely „szerelem volt első órára”. Hiszem és tudom, hogy a dinamika mellett szükség van a kontrollált légzéssel egybekötött, koncentrált gyakorlatokra is. Az élet adta lehetőségeimnek köszönhetően segíthettem már fogyni, formálódni vágyóknak, illetve együtt dolgozhattam teljesen vagy részlegesen látássérült emberekkel is. Számomra fontos, hogy minden ember elégedett legyen önmagával. Célom, hogy a mozgás által mindenkit közelebb hozhassak a boldog, kiegyensúlyozott élethez. Mottóm: Bármi is a célod, tarts velem, tegyünk együtt önmagadért!

Végzettségek:

  • Fitness Instruktor
  • Pilates oktató

Kálmán Teréz – aerobikedző

Bárhogy is legyen: mozogj! Mozogj, mert energiát, lendületet, élményt ad!

Kálmán Teréz vagyok, aerobik- és személyi edző. 2012 tavaszán meghallottam a Fitness Company szlogenjét, és megfogadtam: a hobbim lett a hivatásom! A mozgás mindennapjaim része, a motivációm: hirdetni az egészséges életmód erejét és szépségét (és ez most nem “bull-shit”), mozgásra bírni az embereket, örömet csalni az arcokra, frissességet és fittséget vinni a mindennapokba! A Tiédbe is! Szeretettel várlak hát óráimon, ahol a jelszó: szívvel, lélekkel és erővel:)

Szakmai végzettségeim:
2013. május: Fitness Company Aerobik sportedző
2013. szeptember: Fitness Company Pilates oktató
2014. február: Fitness Company Személyi edző
2014. június: Fitness Company X-training oktató

Elérhetőségeim:
Bárhogy is legyen: mozogj!
[email protected]

Pesthy Orsolya – aerobikedző

A test és a lélek egymástól elválaszthatatlan, ezt pszichológus hallgatóként nagyon jól tudom. Ezért döntöttem úgy anno, hogy elvégzem az aerobik oktatói tanfolyamot a Fitness Companynál. Hiszem, hogy aki nem szeret mozogni, az még nem találta meg a hozzá illő sportot – gyere el az óráimra, hátha pont ebben a mozgásban találsz önmagadra 🙂
Ha pedig szívesen olvasnál egészségről, edzésről és pszichológiáról, böngéssz az oldalamon: https://www.facebook.com/pesthyorsi.edzo/

Pulay Eszter – aerobikedző

“A fitnesz nem arról szól, hogy másoknál jobbak legyünk, hanem hogy saját magunkat legyőzzük.” Szerintem nincs is ennél fontosabb dolog a sportban, de a mindennapi élethez is kiváló motivációt ad ez a mondat. Gyere el aerobikozni, izzadj, küzdj, kapcsolódj ki, motiválódj, szerezz barátokat, élvezd a zenét, s közben lépd át saját határaidat!

Amikor elhatároztam, hogy sporttal szeretnék foglalkozni, ezeknek az értéknek az átadása motivált, s motivál a mai napig. Ezért kezdtem el 2015-ben az ELTE-n Sportszervező tanulmányaimat, tavaly pedig a Fitness Company-nál végeztem aerobik sportoktatóként. Az álmokból valóság lehet, csak egy határozott mozdulattal el kell indulni az Úton. Tarts velem! 🙂

Szomoru Ramóna – zumba oktató

Szomoru Rami vagyok az Elte Anglisztika szakos hallgatója. 4 év jazz és 7 év latin tánc után után szerettem meg úgy a Zumbát, hogy azóta már csak ezzel foglalkozok és szeretném mindenkinek, aki ellátogat az óráimra, átadni a mozgás örömét és a latin hangulatot. 8 év versenyzés alatt számtalan országos aranyérmet nyertünk a csapatommal, és Latino Show kategóriában Európa-bajnokok is lettünk. A Magyar Divat- És Sporttánc Szövetség Versenyzői Nívódíjjal tüntetett ki. Hivatalos, képzett Zumba oktatóként és a tánc, mozgás szerelmeseként mindenkit arra buzdítok, hogy jöjjön el, próbáljon ki egy vidám, szórakoztató de mégis zsírégető hatású Zumba órát, és pusztítsuk együtt a kalóriákat!

Varga Rebeka – aerobikedző

Andrea Aldeán Sandoval – aerobic instructor

I made a promise to myself a couple of years ago of being active for the rest of my life, but I never expected that I could be able to pass this passion to many people around me. I started dancing since I was 8 years old and when I started university I became an addict to aerobics and hard intensity trainings. I have being learning and teaching aerobics, zumba, and pilates three years so far and I’ve discovered that nothing makes me happier than serving people and workout with them. A year ago I started to compete on OCR (Obstacle Course Racing) and now I’m competing on Spartan Races. Lastly, let me share a thought I share with one of my favorite physical trainers, Massy Arias: “There is so much about fitness than just a body that is six pack. It’s more than that: it is about health, it’s about getting your life together. Striving to be healthy emotionally, physically, mentally…being powerful, being independent