Újévi lendület a BEAC Aerobiknál!

Nincs ötleted karácsonyra? Szeretnéd, ha jövőre a mindennapi rutinod részévé válna a sport? Akkor van egy szuper ötletünk számodra. A BEAC Aerobik szakosztály Új én, új év aerobik bérletét Neked találták ki. 😉 . Ezzel a bérlettel 2024. 01. 02. – 2024. 05. 31. között korlátlanul sportolhatsz akár minden hétköznap. Ha a lokáció kiemelten fontos számodra választhatod a Buda, vagy Pest bérletünket, de ha az összes óránkat ki szeretnéd próbálni és az utazás nem jelent számodra problémát, akkor a korlátlan Budapest bérletet ajánljuk.

Miért más a BEAC Aerobik a többi fitneszteremtől, stúdiótól? A BEAC Aerobik szakosztály egyesületi keretek között működik, így sokkal családiasabb légkörben zajlanak az edzések. A csapat fiatal, szakképzett, végtelenül lelkes és lelkiismeretes edzőkből áll, akik sokszor az ELTE karokról kerülnek ki. A csoportos órák között megtalálhatóak a pörgős, dinamikus órák, mint a zsírégető, intervall és zumba edzések, de egyre nagyon óraszámban vannak jelen a wellness típusú órák is, úgymint a pilates és a gerinctréning.

A BEAC rendkívül kedvező áron az Új év, új én  aerobik bérlet (PEST/BUDA) 28.500 forintért (kedvezményes ár ELTE hallgató, Alumni, XI. kerületi lakos 24.500 forint), míg az Új én, új év aerobik bérletet (BUDAPEST)  33 500 forint (kedvezményesen 29 500 forint) összegben kínálja a sportolni, életmódot váltani kívánók számára, mellyel 5 hónapon keresztül korlátlanul lehet velünk sportolni.

A közhiedelemmel ellentétben a BEAC Aerobik szakosztály edzései mindenki számára nyitottak, így várunk mindenkit nemtől, kortól, edzettségi szinttől függetlenül. Ha tehát még egy last minute karácsonyi ajándékon gondolkozol, ne habozz, de egy újévi fogadalom betartásához vezető első lépésként is tökéletes választás a bérlet, hiszen tudjátok csak elkezdeni nehéz, de aki velünk sportol, biztosan viszi majd a lendület egész évben.:)

Órarend:

Az órarend januárban a következőképpen alakul (2024.01.02.-2024.02.02.):

Február első hetében 1 hetes szünetet tart a szakosztály, hogy asztán újult erővel kezdhessük a tavaszi szezont! Az órarend  február és május között a következőképpen alakul (2024.02.12-2024-05-31.):

Bérletvásárlás:

BUDAPEST bérlet: https://www.beac.hu/berlet/ujevi-lendulet-aerobik-berlet-budapest

BUDA/PEST bérlet: https://www.beac.hu/berlet/ujlvi-lendulet-aerobik-berlet-buda-pest

Találkozzunk jövőre a csoportos óráinkon!