BEAC Aerobik Mikulás Party

A BEAC Aerobik szakosztálya minden évben izgatottan készül a karácsonyi időszakra. Ez idén sincs másképp, hiszen december 7-én 18:00 órától egy fergeteges Mikulás aerobik party keretében köszöntjük a téli időszakot a Bogdánfy úti sportcsarnok (BEAC) 2-es pályáján.

Ez az edzés több szempontból is rendkívülinek mondható, hiszen több apró meglepetéssel is készülünk. Lesz tombola és ki tudja – lehet még maga a Mikulás is ellátogat az edzésre, hiszen a BEAC-ban sok-sok lelkes és kitartó sportolót megillet egy kis édesség.

Az edzésre pedig visszatér a BEAC Aerobik szakosztály edzője Kálmán Teréz, hogy Lorettával együtt alaposan megmozgasson minden sportolni és ünnepelni vágyót.

 

Az eseményre várunk mindenkit, aki kicsit ünnepi hangulatba szeretne kerülni. Szuper aktív adventi program minden mozogni vágyónak, valamint szuper csoportos programlehetőség, ahova el lehet jönni barátnőinkkel, családtagjainkkal, ismerőseinkkel.

Az edzéssel egyidejűleg bevezetésre kerül egy új bérlet, ami január 1. napjától érvényes egészen a tavaszi szemeszter végéig. A bérlet tökéletes ajándék mindenki számára, aki az új évben életmódot szeretne váltani, és a mindennapok szerves részévé akarja tenni a sportot és a mozgást.

Naptárakat elő és véssétek be 2023. december 7. napjához a BEAC Aerobik Mikulás napi edzést.

Az esemény részletei:

Időpont: 2023. december 7. 18.00 óra

Helyszín: BEAC Csarnok 2-es pálya (Bogdánfy u. 10/a.)

Óratípus: Kardió alakformáló

Ár: BEAC Aerobik bérlettel ingyenes

Külsős 1500 forint (https://www.beac.hu/berlet/beac-aerobik-mikulas-party)

Edzők: Kálmán Teréz, Hegedüs Loretta

Meglepetések: tombola, Mikulás (személyesen 😉 )

Javasoljuk, hogy az edzésre hozzatok magatokkal szőnyeget, folyadékot, törölközőt.

Az edzésen átöltözési lehetőség biztosított.

Facebook-event