ELTE kollégiumi futóklub!

Szívesen futnál a kolis szobatársaddal, barátaiddal? Évek óta szeretnél elkezdeni rendszeresen futni? Vagy jól jönne egy kis extra motiváció a futásaidhoz? Csatlakozz az  ELTE kolis futóklubokhoz!

Az ELTE Szolgáltatási Igazgatóság támogatásával az ADK-s és KCSSK-s futóedzéseken való részvétel minden ELTE kollégista számára INGYENES!

Miért jó?

A futóklubhoz csatlakozás garantáltan motivációt ad, hogy a futást beépítsd a heti mozgásodba. A jó hangulatú közösségi sport, a közös küzdelem jó élményeket fog adni, miközben futó képességeid is fejlődni fognak.
A futások kiváló lehetőséget biztosítanak a szabadtéri mozgásra. Egyre jobb idő lesz, fontos, hogy töltsünk időt a természetben is az egyetem, a munkahely, és a kollégium falain kívül.

Hol és mikor?

ELTE kollégiumi futóklub – ADK

Csütörtökönként 18:00-tól Varga János BEAC Aerobik edzőnk vár minden futni vágyót az ADK előtt

Varga János vagyok, testnevelő – edző és sport mentáltréner. Gyerekkorom óta a sport és a világa volt az, ami érdekelt és amivel foglalkozni szerettem volna a jövőben. Testnevelőként megtapasztaltam a tanítást és annak örömeit. Később edzőként is tapasztalatot szerezhettem. Motivál, hogy másokkal is megoszthatom a tapasztalataimat és ezzel szeretnék hozzájárulni a fejlődésükhöz.

Az edzésre szeretettel várunk minden ELTE-s kollégistát, legyen kezdő vagy akár haladó a futásban. Az edzéseket az ADK előtt kezdjük bemelegítéssel, innen indulunk és ide érkezünk vissza. Ha másik kollégiumból jössz, csomagmegőrzésre itt lesz lehetőséged. Az edzések könnyű futásokat, futóiskolás gyakorlatokat, fartlek és résztávos futásokat is magukba foglalnak, hogy ne csak az állóképességed, hanem a tempód és a koordinációd is fejlődjön. A futóedzéseket a Városligetben tartjuk, a távot és a tempót a csapathoz igazítjuk.

ELTE kollégiumi futóklub – KCSSK

 

Az edzésre szeretettel várunk minden ELTE-s kollégistát, legyen kezdő vagy akár haladó a futásban. Az edzéseket a KCSSK-ban kezdjük bemelegítéssel, innen indulunk és ide érkezünk vissza. Ha másik kollégiumból jössz, csomagmegőrzésre itt lesz lehetőséged. Az edzések könnyű futásokat, futóiskolás gyakorlatokat, résztávos és dombon futásokat is magukba foglalnak, hogy ne csak az állóképességed, hanem a tempód és a koordinációd is fejlődjön. A futóedzések típusától függően a város különböző útvonalain surranunk végig vagy a Bikás parkban leszünk.