BUDA bérlet akció!

SZUPER MÁRCIUSI BUDA BÉRLET AKCIÓ!

Március 15. és március 17. között 10% kedvezménnyel vásárolhattok BEAC Aerobik BUDA bérletet! Gyertek és csatlakozzatok szupet hangulatú edzéseinkez! Eddz velünk akár minden hétköznap este, hiszen bérletünkkel korlátlaul látogathatjátok óráinkat!

 

BEAC AEROBIK BUDA ÓRAREND:

HÉTFŐ: 18:30-19:30: Zsírégető edzés a Tüskecsarnok “B” termében, ahol Szabó Vivi vár benneteket:

“Egyszerű gyakorlatok, garantált izzadás, motiváló zene, jó kedv. Az egész testet átmozgató edzés során, a zsírégető pulzustartomány fenntartása érdekében nagyrészt állásban dolgozunk, az erősítő és állóképesség fejlesztő gyakorlatok is e célnak vannak alárendelve. A far- és lábizmok intenzív erősítése mellett nagy szerep jut a törzsizmok megdolgoztatására is. A végén alapos nyújtással zárjuk az órát.”

KEDD: 17:30-18:30: Alakformáló edzés a Tüskecsarnok Energy termében, ahol Németh Laura vár benneteket:
“A bemelegítés után különböző pulzusnövelő gyakorlatok következnek, hogy elérjük az “üzemi hőmérsékletet.” Az óra középső részében az erősítésé lesz majd a főszerep, ehhez egyrészt a saját testsúlyunkat, másrészt pedig kézisúlyzót fogunk használni. Komplex gyakorlatok segítségével minden nagyobb izomcsoportot megdolgoztatunk. Az erősítést egy szuper hasizom erősítő blokkal zárjuk. Az óra végén pedig természetesen nem maradhat el az alapos nyújtás, erre legalább 8-10 percet szánunk.”
SZERDA: 19:30-20:30: Gerinctorna a Szent Margit Gimnázium Tükrös termében, ahol Kázsmér Dóri vár benneteket:
“Gerinctorna edzésünket egy alapos bemelegítéssel kezdjük, majd a core-izmok erősítésére helyezzük a hangsúlyt. Olyan gyakorlatokat végzünk, amikkel hozzájárulunk a helyes testtartás eléréséhez és megtartásához, ezzel levéve a gerincoszlopról a káros terhelést. Az edzést mondenkinek ajánlom, kellemesen átmozgató mozgásforma, ahol az ugrálást és a cardió jellegű gyajorlatokat kerüljük. Az órát egy alapos nyújtással és relaxációval zárjuk.”
CSÜTÖRTÖK: 19:00-20:00: Pilates a Tüskecsarnok Harmony termében, ahol Hegedűs Loretta vár benneteket:
“A pilates edzés erősítő és nyújtó gyakorlatokból áll, amely elsősorban a test középpontjára koncentrál. A mozgásforma a torna, a gimnasztika, a joga és a tai chi elemeit ötvözi. A pilates-tréning döntő ismertetőjelei a mozgáskontroll és koncentráció. A középpontban a mozgáskivitelezés precizitása, a mozgás folyamatossága és a tudatos légzés áll.
A pilates órán nagy szerepet kap a gerincstabilizáló izmok és a core izomzat erősítése. A tartásjavítást elősegítő gyakorlatok és a teljes test átmozgatása történik úgy, hogy közben az egészségen legyen a hangsúly. Segít az állóképességünk megszerzésében, visszaállítja testünk rugalmasságát és csökkenti a stresszt.
Az edzésforma nemtől, kortól, edzettségi állapottól függetlenül mindenkinek ajánlott.”
PÉNTEK. 18:30-19:30: Alakformáló Zumba a Tüskecsarnok Harmony termében, ahol Amndre Amponsah vár benneteket:
“It’s a pleasure to workout with you this spring semester in our body shaping Zumba class. In these sessions you will have a blast dancing and learning all sorts of Latin styles like salsa, merengue, lambada, Latin pop and more. Also, we shall dance afro beats and Bollywood songs.
If this weren’t enough, we shall do some strengthening exercises for 20 minutes to improve your stamina, resistance, and strength.”
BUDA BÉRLET ÁRAK ÉS ONLINE VÁSÁRLÁS:
  • ELTE BUDA Bérlet*: 16 500 Ft -10%= 14 850 Ft
  • Külsős BUDA Bérlet: 19 000 Ft- 10%= 17 100 Ft
  • *Ha rendelkezel ELTE-s hallgatói jogviszonnyal, az ELTE-re jársz/jártál, esetleg ott dolgozol, vagy 11. kerületi lakos vagy, akkor kedvezményes áron vásárolhatsz BEAC Aerobik bérletet.
  • Online bérletvásárlás: BUDA bérlet
  • A 10% kedvezmény a kosárba helyezés után, a fizetéskor kerül levonásra!