15 éves a BEAC Aerobik Szakosztály

 

Minden bérletvásárlásra 15% kedvezmény a BEAC Aerobik Születésnapja alkalmából!

Még nincs BEAC Aerobik bérleted, de szívesen csatlakoznál edzéseinkhez? Most itt a lehetőség! A BEAC Aerobik Szakosztály 15. Születésnapja alkalmából október 24-ig minden bérletvásárlásból 15% kedvezményt biztosít! Váltsd meg kedvezményes áron bérleted és vegyél részt szülinapi bulinkon ingyen október 24-én 18:30-tól a Tüskecsarnokban!

Lehetőséged van PEST, vagy BUDA bérlet megváltására, amivel a pesti, vagy a budai helyszíneken megtartott edzéseink látogathatók. BUDAPEST bérlettel minden órarendi edzésünket látogathatjátok korlátlanul! Bérletvásárlásra online van lehetőségetek, a kedvezmény a bérlet kosárba helyezése után kerül levonásra!

Kedvezményes bérletvásárlás:

 

BUDA/PEST bérlet: https://www.beac.hu/berlet/aerobik-berlet-osz-buda-pest

BUDAPEST bérlet: https://www.beac.hu/berlet/aerobik-berlet-osz-budapest-2

 

BEAC Aerobik Születésnapi parti! 

Hatalmas meglepetéssel készülünk Nektek. Idén októberben megrendezzük a BEAC Aerobik 15. Születésnapi partiját! Csatlakozzatok szülinapi edzéseinkhez és ünnepeljétek velünk a BEAC Aerobik születésnapját! Találkozz régi és új edzőinkkel, akik már nagyon készülnek az eseményre. Ami garantált: jó hangulat, szuper zene és fantasztikus edzések!

2022. október 24-én 18:30 órától várunk Mindenkit szülinapi rendezvényünkön a Tüskecsarnokban. Két fergeteges hangulatú edzéssel, ajándékokkal és tortával várunk Titeket! A zenéről élőben FitnessDJ gondoskodik!

Program:

18:30-19:30: Szülinapi Alakformáló edzés

19:30-19:45: Tombola

19:45-20:30: Szülinapi Pilates edzés

20:30-tól: Tortázás és fotózkodás

A rendezvény érvényes BEAC Aerobik bérlettel (2022 ősz PEST, BUDA vagy BUDAPEST bérlet) látogatható.

Szülinapi eseményünkre napijegy váltása is lehetséges!

Napijegy vásárlás:

https://www.beac.hu/berlet/beac-aerobik-szulinapi-edzes