BEAC Aerobik Futóklub

English below

A BEAC Aerobik szakosztály új programsorozattal fogadja a mozgás szerelmeseit. 

A szakosztály edző csapatából többen lelkes futók vagyunk. Számunkra nagyon jól kiegészíti egymást a két mozgásforma. A futás és az aerobik edzések kombinációja által megvan az erősítés és a kardió, a beltéri és a szabadtéri mozgás is. Ami azonban mindkét mozgásban közös, hogy egy motiváló közösséggel együtt a legjobb csinálni. Ezért megálmodtuk, hogy a BEAC Aerobik tagjaival csapatépítő, hétvégi futásokat szervezünk, mely végén mindig egy kávézó biztosítja a frissítést. 

A futások kéthetente, szombaton reggel 09.30-tól startolnak. Ezekre az alkalmakra a futással még csak barátkozó sportolókat is szeretettel várjuk. Minden futást két edző vezet, ők gondoskodnak az elmaradhatatlan bemelegítésről és nyújtásról. Valamint így lehetőség lesz tempó szerint is megosztani a társaságot, hogy mindenki megtalálja a neki leginkább megfelelő szintet. A fokozatosság elvét betartva rövidebb távokkal indulnak a futások. 

Az első, ingyenes futó alkalommal 5 kilométeres táv vár a résztvevőkre, aminek végcélja a Hold utcában található fantasztikus reggeliző hely, ahol akár egy kávéval, zabkásával és egyéb tápláló finomságokkal jutalmazhatod magad a futás után. 

Miért érdemes jönni? 

  • Sportos közösségi élmény, ahol hozzád hasonló sport kedvelőkkel ismerkedhetsz meg.
  • Felfedezheted a várost futócipőben, úgy ahogy eddig még soha.
  • A célban mindig vár egy szuper kávézó vagy reggeliző hely.

Az első futás ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Regisztrálni a [email protected] e-mail címen tudtok.

Csatlakozz facebook csoportunkhoz: https://www.facebook.com/groups/226243526328357/?ref=share

Alkalmi jegy vásárlás:

https://www.beac.hu/berlet/beac-aerobik-futoklub-alkalmi-jegy

The BEAC aerobics team has imagined a new program for sportlovers.

A lot of us from the aerobics department coaches have a passion for running. We see something common in both of the sports. The combination of running and aerobic workouts also provides strength and cardio, both indoor and outdoor exercise. But what is really common in both, is that, that the best to do it together with a motivating community. That’s why we decided of organizing team-building weekend runs with members of BEAC Aerobics, at the end of which there’s always a cafe providing the refreshment.

The runs start on every second weeks – Saturdays from 9.30am.Even those, who have just started seeing and feeling the fun of running are welcome for these occasions. Each run is led by two coaches, who take care of the unmissable warm-up and stretching. It will also be possible to divide the company at a pace so that everyone can find the level that suits her/him the best.

Following the principle of gradation, the runs start at shorter distances. For the first free run, a 5-kilometer distance awaits participants, with the ultimate destination being a fantastic breakfast spot on Moon Street, where you can even reward yourself with a coffee or porridge or with other nutritious delicacies after the run.

Why should YOU come?

  • A sporty community experience where you can meet sports fans like you.
  • You can explore the city in running shoes like never before.
  • · A super café or breakfast place is always waiting for you.

The first run is free, but registration is required.

Register at [email protected]

Facebook group: https://www.facebook.com/groups/226243526328357/?ref=share