Több meglepetés is vár novemberben!

Kedves Aerobikosok!
Több meglepetéssel is készültünk Nektek!
2021.11.08-án 19:00-20:30-ig a Szent Margit Gimnázium tornatermében nyílt nap kerül megrendezésre, ahol két féle óratípust próbálhattok ki ingyen! A nyílt napra regisztráció szükséges a következő e-mail címen: [email protected]. Az üzenet tárgya: BEAC Aerobik nyílt nap, szövege: név+a rövid kis szócska “jövök” legyen (aki már BEAC Aerobik tag, ő is regisztráljon).
A nyílt napon 19:00-19:45-ig egy szuper “retro” hangulatú kardio-alakformáló edzésen, 19:45-20:30-ig egy kellemes, úgyszíntén “retro” pilatesen vehettek részt. Az edzésekre bátran elő lehet keresni a hajpántokat, lábszárvédőket, illetve a neon színű, minél színesebb ruhákat, amikben kényelmes a sportolás. A pilatesre szükség lesz egy kisebb törölközőre.
November 10-től új órával bővül a BEAC Aerobik órarendje, amit a nyílt napon ki is próbálhattok! Minden szerdán 19:30-20:30 között a Szent Margit Gimnázium tükrös termében egy kellemesen átmozgató pilatesen vehettek részt. Ezt az új órát azon sportolók is igénybe vehetik természetesen, akik már rendelkeznek BEAC Aerobik BUDA/BUDAPEST bérlettel, illetve akik újonnan megváltják a 3 hónapos bérletet, ugyanis november 8-tól lehet még csatlakozni. Kedvezményes áru bérletet válthattok, amely november 8-tól január 28-ig érvényes. Megváltható a BUDA, illetve PEST bérlet, melyekkel a budai, illetve pesti a helyszíneken megtartott órák látogathatók. Lehetőség van BUDAPEST bérlet megvásárlására, melyel az összes óra látógatható.
November 8-án, a nyílt nap napján reggel 6:00-tól este 24:00-ig 1000 Ft kedvezménnyel vásárolhattok három hónapos BUDA/PEST bérletet, 1700 Ft kedvezmény jár a három hónapos BUDAPEST bérletre! A bérletváltáshoz előzetes regisztráció szükséges az alábbi linken: BEAC
Bérletvásárlás: www.beac.hu/shop