Ingyenes online edzések április 20-tól! (ENGL. BELOW)

Április 20-tól új fázisába lép a BEAC „Sport mindenkor” programja. Ekkortól bérlettel lesznek megtekinthetők online aerobik és jógaóráink. Az új rendszerről ITT olvashattok többet.

Ugyanakkor az ingyenes edzéseink sem érnek véget! Számunkra kiemelten fontos, hogy mindenkinek elérhető sportolást nyújtsunk, kiemelten ezekben a nehéz időkben. Ezért aerobik- és egy jógaórákkal segítünk minden sportolni vágyó számára! Annak érdekében, hogy stabil pontot jelentsünk a mindennapokban, elkészítettük új, április 20-tól érvényes ingyenes virtuális órarendünket!

Ha teljesen más sportágat űzöl vagy csak most vágnál bele a sportolásba, akkor is buzdítunk az új sportágakkal való ismerkedésre.

Az órarendi órákon kívül szeretettel ajánljuk Dr. Tihanyi Benedek orvos jógaoktató, rekreátor, az ELTE PPK doktorjelöltjének jógaóráit. Élményjóga óráit minden szerdán 18:15-től ÉLŐBEN követhetitek az alábbi eseményben.

 

From next week you can visit 3 workouts/week free! Join our Aerobics and yoga classes and be fit during these heavy weeks too! Although everything has changed, BEAC Aerobik is alive! We would like you to stay healthy and happy. So come with us!
Check out the timetable and follow the free classes at BEAC Aerobik-Mozogni boldogság! page