A BEAC Aerobik nem áll meg! TARTSATOK velünk LIVE-videós edzéseinken!

“Sport mindenkor” jeligével online edzéssorozatot indítunk, amivel támogatást szeretne nyújtani a BEAC az egyéni sportoláshoz. Fogadjátok szeretettel Pulay Szilvi, aerobik szakosztályunk szakmai vezetőjének beharangozóját és az órarendünket!

“Akkor is együtt tudunk sportolni, amikor távol vagyunk egymástól.”

Most senkinek nem könnyű, valószínűleg sokatoknak, sokunknak megváltozott az élete vagy egyenesen „borult minden”. Nem jössz be az egyetemre, onnan nem rohansz a buszhoz, hogy beérj a melóba, kimaradnak a baráti összejövetelek, a hétvégi mozi meg koncert és ezzel együtt a feszkót sem tudod levezetni az edzésen. Sajnálkozhatunk, nyöszöröghetünk, de legjobb, ha elfogadjuk a jelenleg fennálló helyzet és mindent megteszünk saját és rokonaink, embertársaink egészségéért.

Más nem tehetünk. Vagy mégis?

A BEAC Aerobik jópár BEAC-os szakosztállyal együtt úgy döntött, erősebb lesz minden kifogásnál, minden elkeseredettségnél, és folytatja az edzéseit! És ebből a buliból nem hagy ki benneteket!

Virtuális órarendünk szerint a hét minden egyes napján biztosítjuk számotokra a mozgást! LIVE közvetítésben videós edzéseket tartunk nektek hétköznaponként. A szobánk és szobátok lesz a BEAC,a Mérnök, az Apáczai, a Radnóti, vagy a Trefort. Hátvégére pedig videós edzéstervet kaptok a BEAC Aerobik edzőitől.

 

Az órákat, legyen az gerinctréning, alakformáló vagy zumba, az otthonotokban vagy a kertetekben végig tudjátok csinálni. A BEAC Aerobik-Mozogni boldogság! oldalunkra érdemes kattanni az előre megadott időpontokban. És bár a LIVE bármikor visszanézhető, a legklasszabb az lenne, ha az adott időpontban tényleg EGYÜTT izzadnánk, ki-ki a saját könyvespolca előtt, mégsem magányosan!

Félre a bútorokat, fel a szőnyeget, még feljebb a hangerőt és már mehet is az első „beszív-kifúj”!

Mozogni boldogság! Várunk Titeket!”