Kiscsoportos BALLansz edzés Dömény Katával

Februártól új, instabil eszközös óratípus indul Dömény Kata vezetésével a BEAC-on!

Ha szereted a kihívásokat, szeretnéd egyensúlyodat és koordinációdat fejleszteni, formálnád az alakod, erősítenéd mély és felületes izmaidat, s mindezt preventív módon tennéd, akkor ezeket az edzéseket Neked találtuk ki!  BALLansz Flow és BALLansz HIIT.

A HIIT (high intensity) egy edzésforma, amelynek lényege a pulzus felvitele és lecsillapítása, attól függően, hogy állóképességi vagy zsírégető edzést szeretnénk csinálni. Mindez “BOSU”-val kiegészítve, a mélyizom rendszer bevonásának érdekében, ami így egy nagyon komplex, minden szempontból hatékony edzést biztosít neked. 

 Flow:
Lehet még fokozni a jóga jótékony hatásait? Hát hogyne!
A szokásos ászanák (pózok) új alapokra helyezhetőek mondjuk egy BOSU-t bevonva! Még több kihívást és még nagyobb ívű fejlődést érhetsz el ennek az eszköznek a bevonásával. Az egyensúlyod fénysebességgel fog fejlődni, erősebb leszel, és izgalmas távlatokat találsz ebben az órában akár kezdő, akár haladó szinten állsz éppen! 
Az órán az erőfejlesztésen dolgozunk és az ízületek mobilizációján, a jóga alapelvei szerint, áramlás (flow) szerűen összekapcsolva a mozdulatokat.

Jelentkezés, regisztráció: [email protected]
Helyszín: III-as feljáró, TT4-es tanterem a helyszín
Az óra felépítése igazodik a rajta résztvevők jelenlegi teherbírásához, tehát gyere nyugodtan, akár kezdő, akár haladó vagy!
Hétfő – 18:00-19:00 -Flow 
Péntek 16:00-17:00 HIIT
17:00-18:00 – Flow

Az edzésre, érvényes ELTE Aerobik bérlet birtokában kedvezményesen tudsz bérletet venni!

További részletek: https://www.facebook.com/pg/beacballansz/about/?ref=page_internal