AEROBIK KISOKOS 2015/2016.

csoportkép

Az ELTE Aerobik edzői csapatnának hitvallása: „mozogni boldogság!” Szeretnénk, ha edzéseinken Te is ezt tapasztalnád meg. Ennek érdekében ebben a tanévben is színes, változatos, hatékony edzésekkel készülünk!

Mielőtt azonban belevágnánk, néhány hasznos információt szeretnénk megosztani Veled! Kérünk szépen, hogy mielőtt kérdezel, ezt olvasd el! Természetesen, ha még van ezután megválaszolatlan kérdőjel a fejedben, akkor ne habozz írni nekünk: [email protected].

 

1. EDZÉSEK:

Az ELTE Aerobik edzői két formában tartanak edzéseket.

1.1. Testnevelés kurzusok – aerobik

Ha szeretnél, vagy kötelező számodra testnevelés kurzust teljesíteni az egyetemen, akkor lehetőséged van arra, hogy a Neptunban, VTN kóddal jelentkezz aerobik kurzusra, melynek értéke 1 kredit. Ennek díját a Neptunon keresztül (gyűjtőszámla utalás) tudod befizetni, és e díj fejében csak arra az egy kurzusra járhatsz, amelyre jelentkeztél. A kurzus típusa (aerobik/zumba/cheer/jazz stb.), oktatója, helyszíne és időpontja a Neptunban kerül feltüntetésre.

1.2. Csoportos edzések – just for fun

Ha nincsen szükséged kreditre, nem kötelező számodra a testnevelés, de tudod, hogy nem érdemes sport nélkül élni, akkor az elteaerobik.hu oldalon elérhető órarend szerint látogathatod edzéseinket. Ennek díját a BEAC irodában tudod befizetni nyitvatartási időben (készpénzzel) a honlapon elérhető bérletrendszer szerint (http://beac.hu/aerobik/berletek/). A bérletek típustól függően korlátlan óralátogatásra jogosítanak fel az adott szezonban (ősz, tavasz, nyár), az edzésekre nem szükséges előjelentkezni.

Természetesen van arra lehetőség, hogy testnevelés kurzusra és „just for fun” edzésekre is járj, ez esetben azonban MINDKÉT díjat meg kell fizetned.

 

A továbbiakban az 1.2. csoportba tartozó edzésekről olvashattok részleteket!

 

2. BÉRLETEK

Az ELTE Aerobik edzései csak érvényes bérletekkel látogathatók! Bérletrendszerünket a hallgatóbarát árak és a rugalmas kombinálhatóság jellemzi!

Minden szezon első két hetében lehetőség van ingyenesen kipróbálni az edzéseket, hogy el tudd dönteni, milyen bérletet szeretnél váltani. A későbbiekben ingyenes próba alkalom lehetősége nem áll fent (akkor sem, ha az Neked vagy a barátnődnek az első alkalom!).

Minden szezon első két hetében lehetőséged van kedvezményes áron bérletet váltani (árak lsd. a Bérletek menüben). Bérletet természetesen a teljes szezonban válthatsz, de akkor már a teljes árral kell kalkulálnod, és a bérlet akkor is „csak” a szezon végéig érvényes (tehát megváltás napjától független!).

Az edzések alkalmi jeggyel nem látogathatók!

Az edzéseken az oktatótól bérletet váltani nem lehetséges, de az edzésre csak az oktatónak felmutatott bérlettel jöhetsz be (késés esetén kötelező felmutatás az „ajtóban” – kérjük az együttműködéseteket!).

 

3. VENDÉGEK

Vagyis Te. Ti. Mindenki. Mert hogy az ELTE Aerobik mindenkinek szól. Bérletet bárki válthat, kortól, nemtől, egyetemtől, munkahelytől, családi státusztól függetlenül. Tehát az anyukád is, a más egyetemen tanuló barátnőd is, a kolléganőd is, de akár a barátod is (stb.)

Bérleteink kategorizálása során az alábbi rendszert alakítottuk ki:

ELTE hallgató, dolgozó és Alumnis tag (igazolással) az “ELTE” bérleteket vásárolhatja, míg mindenki másnak (legyél akár egyetemista, akár munkavállaló, akár anyuka…) a “Külsős” bérletárakkal kell számolni.

 

4. ÓRATÍPUSOK

Az egyes edzésekről itt olvashatsz részletesebben: http://beac.hu/aerobik/orarend/oratipusok/

Az edzéseinket bérletváltás szempontjából két nagy csoportba soroljuk: aerobik edzések és táncos órák.

Ahogy a bérletekből is látszik, táncos bérlettel a hastánc, jazztánc és cheer edzések látogathatók.

Minden más óra (a zumba, a jóga, a pilates, az alakformáló, zsírégető, kondi, versenyaerobik, a gerinctréning stb.) az “Aerobik”, a “Koli” és/vagy az “Aerobik és koli” bérlettel látogathatók.

elteaerobik