2014/2015 tavasz

Bár amikor kinézel az ablakon, még nem feltétlen a tavasz jut eszedbe, számunkra a február már a tavaszi időszámítás kezdetét jelenti!

Nem csak azért, mert a nyári strandformát most kezdjük el “gyártani”, hanem mert ekkor válthatod meg új, korlátlan, május 31-ig érvényes bérletedet az ELTE Aerobik edzéseire!

MIKOR?

2015. február 2-20. között kedvezménnyel válthatsz bérletet az alábbi árakon: http://beac.hu/aerobik/berletek/

Bérletet az ezt követő időszakban is válthatsz, de már a teljes áron.

A bérlet érvényességi ideje: 2015. február 9-május 31 (független attól, hogy mikor váltod meg!).

A bérlet színe ezúttal: zöld.

A bérlettel látogatható órák (típustól függően): http://beac.hu/aerobik/orarend/

HOL?

A bérletváltás helyszíne: XI. kerület Bogdánfy u. 10/B. 1. feljáró 2. emelet., hétköznap 9-16:30 óra között. Az edzőktől edzés előtt bérletet váltani nem lehet!

HOGYAN?

ELTE hallgató, dolgozó és Alumnis tag (igazolással) az “ELTE” bérleteket vásárolhatja, míg mindenki más (legyél akár egyetemista, akár munkavállaló, akár anyuka…) a “Külsős” bérletárakkal számoljon.

GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK:

1. MI A TÁNC?

Ahogy a bérletekből is látszik, táncos bérlettel a hastánc, jazztánc és cheer edzések látogathatók.

A zumba, a jóga, a pilates, az alakformáló, zsírégető, kondi, versenyaerobik és gerinctréning órák az “Aerobik”, a “Koli” és/vagy az “Aerobik és koli” bérlettel látogathatók.

2. KI LEHET PRÓBÁLNI?

Igen, de csak a 2015. február 9-20. időszakban van erre lehetőség. Ezen időszakban minden edzés (korlátlanul) ingyen kipróbálható, azt köbvetően azonban szigorú bérletellenőrzés veszi kezdetét (késés esetén kötelező bérletfelmutatás minimum integetés szintjén!) Kérjük az együttműködéseteket!

3. KAPOK KREDITET?

Nem, ezekért az edzésekért kredit nem jár. A kredites edzésekre a Neptunon tudsz jelentkezni, a kurzusok költségtérítése a gyűjtőszámlán keresztül történik. A kredites kurzus mellett járhatsz az ELTE Aerobik egyéb edzéseire is, de ez esetben bérlet váltás kötelező.

4. A BÉRLET A TÜSKÉBE IS ÉRVÉNYES?

Nem. A Tüske Fitnesz külön üzemel. Kedvezményes diák jegyekért és bérletekért látogass el a Tüske Fitnesz honlapjára: http://tuskecsarnok.hu/arlista/

Ha lenne még kérdésed, keress minket itt: [email protected].

Várunk szeretettel!

ELTE-Aerobik-edzesek-11-450x300