ELTE FITNIGHT. Sportolj! Bulizz! – Vagy tedd a kettőt egyszerre!

Mert ha sportrendezvény, akkor aerobik, és ha aerobik, akkor bizony party!

Oktatóként minden edzés előtt pillangók vannak a gyomrunkban, és különösen igaz ez a nagyrendezvényeken. Vajon sokan jönnek? Vajon tetszeni fog? Vajon tudunk újat adni, vagy éppen a „szokásosért” jönnek?

De amikor odaállunk a színpadra, szembe Veletek, akkor ezek a pillangók kiröpülnek, de a szárnyukat azért nálunk hagyják! Pörgünk, forgunk, ugrálunk, énekelünk, tapsolunk – bulizunk!

Így történt ez tegnap is, a 4. ELTE FITNIGHTON.

Az aerobik színpadon öt edzést próbálhattak ki az érdeklődők: Nagy Fanni zsírégető óráját Karsai Kriszti dinamikus kondi edzése követte. A tempó ezután bár lassult, a kihívás maradt – Drajkó Dalma sem kímélte a népet a dinamikus jóga órájának keretében. A relax zenét azonban negyvenöt perccel később egy jó magyaros mix váltotta, a színpadon pedig Pulay Szilvi és Kálmán Teréz vette át az irányítást. A lányok tartották magukat az óra címéhez: izzasztották a fiúkat-lányokat rendesen. Az estét két ismert edző, Cseh-Szakál Tibor és Lőrincz Ernő party fitness órája zárta, mely során a táncé volt a főszerep – hangolódva a Szertárban folytatódó estére…

Büszkén mondjuk: talán az aerobik színpad vonzotta a legnagyobb tömeget az este során! A teltházas, száz főt bőven meghaladó edzések mosolymennyisége számokban ki nem fejezhető, a termelt izzadság és az elégetett kalóriák száma szintén több ezres nagyságrendű… az élmény viszont örök. Nekünk, edzőknek, biztos.

Reméljük, hogy Nektek is! Köszönjük, hogy vagytok!

Képek: http://elteonline.hu/sportfotok/elte-fit-night-4/!