Gyorstollaslabda szakosztály

Bemutatkozás

Bírnál egy sportot, ahol a hangsúly a kötöttségek helyett a szabad adogatáson, a szédült labdameneteken és az önfeledt szórakozáson van? Akkor a Különleges Ütös Sportokat Neked találták ki!

Gyorstollaslabda szakosztályként vagyunk nyilvántartva, de az elmúlt évben több ütős sportág (Tamburelli, Tamburello, Gyorstollaslabda, Mini tenisz) összevonásával működünk, tarjuk edzéseinket.

A sportágak egymásra épülnek, így komoly előképzést kapnak a kezdő sportolók a későbbi sportágak (tenisz, squash, tollaslabda) választáshoz, de természetesen van lehetőség az alap sportágak (KÜS) magasabb szintű űzéséhez. Ezt az is bizonyítja, hogy Magyarországon az először 2014-ben megrendezett tamburelli versenyen Bartha Dénes első, Strobl Andrea második helyezést ért el felnőtt kategóriában.  A tamburelli és a mini tenisz előnye, hogy kis helyen nagy létszámmal lehet eredményesen edzeni.

A fent leírtakkal egy új színt szeretnénk bevinni az egyetemi sportéletbe, a 2014/15-ös tavaszi szemeszterben 250 hallgató választotta az új képzési rendszert általános testnevelés órán. A nagy érdeklődésre építve a jövőbeni cél egy egyetemi bajnokság beindítása, akár kombinált formában is.

Várunk szeretettel a csapatban, üsd a labdát és játssz velünk!

Miért ajánljuk?

  • Rendszeres gyakorlás eredményeként egyre jobb lehetsz, miközben biztosan nem unod meg a játékot
  • Itt a lehetőség a nem mindennapi sportok űzésére
  • Az alapok lefektetése után folyamatos a fejlődési lehetőség

Adatok

Hallgatói kapcsolattartó: Elek József
E-mail: [email protected]
Facebook-csoport: ELTE Gyorstollaslabda&Tamburelli
Facebook-oldal: ELTE Gyorstollaslabda&Tamburelli