Szupergálán nyitja meg a BEAC-Újbuda az idei Női Kosárligát

Csapatunk – melyben számos ELTE-s hallgató is szerepel - szombaton 14:00 órától lép majd pályára a SEAT Lami Véd Győr csapata ellen, mely egyben a nagyszabású sportesemény nyitómérkőzése is lesz, ahol számítunk ELTE-s és újbudai szurkolóink támogatására egyaránt.

A szombati mérkőzéseket követően a tizenhárom csapat egyszerre egy közös fotózáson vesz részt, majd nyitóbankett következik, ahol egyesületünket dr. Kiss Ádám elnök, dr. Székely Mózes ügyvezető elnök, dr. Klinghammer István az ELTE Gazdasági Tanácsának elnöke és dr. Buttás Pál szakosztályelnök képviseli.

A nyitóesemény keretében, melyre, a Kőbányai úti FTC csarnokban kerül sor, hat mérkőzést játszanak majd a két nap alatt.

Részletes program:

2010.09.25. szombat:
14:00 BEAC Ú;jbuda – SEAT Lami Véd Győr
16:15 BSE – Atomerőmű Szekszárd
18:30 Nanette FTC – MKB Euroleasing Sopron
20:30 Női Kosárlabda Liga Fotózás (mind a 13 csapat részvételével a pályán), majd utána Szezonnyitó Bankett

2010.09.26. vasárnap:
14:00 Ceglédi EKK – Szeviép Szeged
16:15 Pécs 2010 – ZTE NKK
18:30 Vasas-Csata – Szolnoki NKK

Diákoknak diákigazolvány és szurkolói ereklye (mez, sál, síp, dob vagy bármilyen szurkolói eszköz) felmutatásával a belépés fél áron! Minden jegy tartalmaz egy pohár sört, ami a csarnok előtt felállított sörsátorban fogyasztható el! Jegyértékesítés kizárólag a helyszínen - szombaton és vasárnap is - 12:00-tól történik. A Liga és az MKOSZ megállapodása értelmében az MKOSZ belépők erre a rendezvényre nem érvényesek!