Jelentkezz a BEAC Kosárlabda Szakosztályba! – ELTE BEAC Kosárlabda

Jelentkezz a BEAC Kosárlabda Szakosztályba!

Bemutatkozás

Új vagy az egyetemen? Szeretnél egy szuper közösséghez tartozni? Régóta kosárlabdázol, de most nincs csapatod jelenleg? Itt az idő, jelentkezz hozzánk a BEAC-ra!

Az ELTE-BEAC jó hangulatú edzésekkel és remek csapatokkal várja a kosárlabdázni vágyó hallgatókat. Ha kosaraztál már korábban, és egyetemi éveid alatt is folytatni szeretnéd a sportot az egyetem színeiben, akkor a Budapest Bajnokságban is induló csapatban a helyed! Ha egyszerűen csak kipróbálnál valami újat, nálunk akkor is játszhatsz. Olyan edzéseket is biztosítunk, ahová akármilyen tudással eljöhetsz. Nem számít, hogyan kosarazol, hiszen egy jó társaság várja, hogy akár évközben is akármikor csatlakozz hozzá.

Ha kedvet kaptál hozzá, gyere és próbáld ki magad az egyik edzésünkön, vagy előbb csak nézd meg, milyen szórakoztató is az ELTE csapatában kosarazni!

Várjuk az utánpótlás és egyetemista korú játékosokat is.

Aki komolyan gondolja ezt a sportot, annak komoly perspektívát jelenthet itt játszani, hiszen női csapatunk tagja az NB I mezőnyének és egyedüli színmagyar csapatként, csupa fiatallal veszi fel a versenyt a legjobbakkal. Csapatunk szakmai vezetője Balogh Judit, aki játékosként 223 alkalommal volt válogatott, négyszeres magyar bajnok, Francia Kupa győztes, háromszoros EB 3., kilencszer volt az Év játékosa Magyarországon. Ráadásul első magyar bajnoki címét ő is a BEAC-cal nyerte! Itt mindent megtanulhatsz a sportágról!

Férfi csapatunk sem panaszkodhat, mára stabil résztvevővé nőtte ki magát az NB II-es küzdelemsorozatban. Szeretettel várunk a megadott edzés időpontokban és helyszínen! Gyere el, és garantáljuk, hogy nem fogsz csalódni! Csapatunk az NBII Közép A csoportjában és az Országos Egyetemi Bajnokságban (MEFOB) is indul.

Ha kedvet kaptál hozzá, gyere el, és próbáld ki magad az egyik edzésünkön, vagy előbb csak nézd meg, hogy milyen szórakoztató az ELTE-BEAC csapataiban kosarazni!

Miért ajánljuk?

  • Az edzéseken biztosan el fogsz fáradni, de egy pillanatig sem bánod majd
  • A kosaras múlt előny, de nem feltétel
  • Összeszedettebbé válik a mozgásod
  • Remek csapatban dolgozhatsz
  • Látványos, izgalmas sportág űzője lehetsz

Adatok

Szakosztályelnök: Buttás Pál
Vezetőedző: Balogh Judit
Technikai vezető: Sándor Ádám
E-mail: [email protected], Tel: 06-30-944-09-93

Sporttámogatási vezető: Horváth Enikő
Edzők: Tursics Krisztián (junior – BEAC-Csata), Horváth Bianka, Mocsai László (kadett), Horváth Szilvia (serdülő), Gyeőry Zsuzsa, Tokodiné Orbán Ildikó (gyerek), Csicsai Kata (előkészítő), Guti Alexandra (előkészítő), Horváth Szilvia (előkészítő)

Szakosztályi kapcsolattartó (nők): Horváth Enikő
E-mail: [email protected]
Facebook-oldal: BEAC Női Kosárlabda Szakosztály
Weboldal: http://www.beac.hu/kosarlabda/

Hallgatói kapcsolattartó (nők): Gyarmati István
E-mail: [email protected]
Facebook-csoport: ELTE Sportösztöndíjas női kosárlabda

Férfi szakosztályelnök: Dr. Gyenis Gyula
Szakosztályvezető: Kopanetz Gábor
Edzők: Sipos Tamás (férfi NB II.), Varga Zsolt (női-férfi MEFOB)

Hallgatói kapcsolattartó (férfiak): Mayer Patrick
E-mail: [email protected]
Facebook: ELTE-BEAC férfi kosárlabda
Facebook-csoport: ELTE Kosárlabda csoport

Iratkozzon fel hírlevelünkre!