Jelentkezz a BEAC Kosárlabda Szakosztályba! – ELTE BEAC Kosárlabda

Jelentkezz a BEAC Kosárlabda Szakosztályba!

Bemutatkozás

Új vagy az egyetemen? Szeretnél egy szuper közösséghez tartozni? Régóta kosárlabdázol, de most nincs csapatod jelenleg? Itt az idő, jelentkezz hozzánk a BEAC-ra!

Az ELTE-BEAC jó hangulatú edzésekkel és remek csapatokkal várja a kosárlabdázni vágyó hallgatókat. Ha kosaraztál már korábban, és egyetemi éveid alatt is folytatni szeretnéd a sportot az egyetem színeiben, akkor a Budapest Bajnokságban is induló csapatban a helyed! Ha egyszerűen csak kipróbálnál valami újat, nálunk akkor is játszhatsz. Olyan edzéseket is biztosítunk, ahová akármilyen tudással eljöhetsz. Nem számít, hogyan kosarazol, hiszen egy jó társaság várja, hogy akár évközben is akármikor csatlakozz hozzá.

Ha kedvet kaptál hozzá, gyere és próbáld ki magad az egyik edzésünkön, vagy előbb csak nézd meg, milyen szórakoztató is az ELTE csapatában kosarazni!

Várjuk az utánpótlás és egyetemista korú játékosokat is.

Aki komolyan gondolja ezt a sportot, annak komoly perspektívát jelenthet itt játszani, hiszen női csapatunk tagja az NB I mezőnyének és egyedüli színmagyar csapatként, csupa fiatallal veszi fel a versenyt a legjobbakkal. Csapatunk szakmai vezetője Balogh Judit, aki játékosként 223 alkalommal volt válogatott, négyszeres magyar bajnok, Francia Kupa győztes, háromszoros EB 3., kilencszer volt az Év játékosa Magyarországon. Ráadásul első magyar bajnoki címét ő is a BEAC-cal nyerte! Itt mindent megtanulhatsz a sportágról!

Férfi csapatunk sem panaszkodhat, mára stabil résztvevővé nőtte ki magát az NB II-es küzdelemsorozatban. Szeretettel várunk a megadott edzés időpontokban és helyszínen! Gyere el, és garantáljuk, hogy nem fogsz csalódni! Csapatunk az NBII Közép A csoportjában és az Országos Egyetemi Bajnokságban (MEFOB) is indul.

Ha kedvet kaptál hozzá, gyere el, és próbáld ki magad az egyik edzésünkön, vagy előbb csak nézd meg, hogy milyen szórakoztató az ELTE-BEAC csapataiban kosarazni!

Miért ajánljuk?

  • Az edzéseken biztosan el fogsz fáradni, de egy pillanatig sem bánod majd
  • A kosaras múlt előny, de nem feltétel
  • Összeszedettebbé válik a mozgásod
  • Remek csapatban dolgozhatsz
  • Látványos, izgalmas sportág űzője lehetsz

Adatok

Szakosztályelnök: Buttás Pál
Vezetőedző: Balogh Judit

Stratégiai és pénzügyi igazgató: Horváth Enikő

Technikai vezető: Sándor Ádám
E-mail: [email protected], Tel: 06-30-944-09-93

Edzők: Laklóth Anna  (MEFOB női, amatőr – ELTE Fortis) ), Horváth Bianka (junior),  Mocsai László (junior-kadett), Kováts Réka (kadett), Hegyi Hanna (serdülő), Gyeőry Zsuzsanna (gyerek-kenguru), Timár Gergely (előkészítő), Pataki Levente (előkészítő, kenguru), Duday Luca (előkészítő, gyerek-kenguru), Lepsik Richárd (előkészítő, gyerek-kenguru), Csányi Zoltán (MEFOB férfi, NbII férfi)

Szakosztályi kapcsolattartó (nők): Horváth Enikő
E-mail: [email protected]
Facebook-oldal: BEAC Női Kosárlabda Szakosztály
Weboldal: http://www.beac.hu/kosarlabda/

Hallgatói kapcsolattartó (nők): Laklóth Anna
E-mail: [email protected]

Férfi szakosztályelnök: Dr. Gyenis Gyula
Szakosztályvezető: Kopanetz Gábor
Edzők: Szekeres Dávid (férfi NBII)

Hallgatói kapcsolattartó (férfiak): Borsos Balázs

E-mail: [email protected] 
Facebook: ELTE-BEAC férfi kosárlabda
Facebook-csoport: ELTE Kosárlabda csoport

Iratkozzon fel hírlevelünkre!