Bronzérem a régiós junior döntőn – ELTE BEAC Kosárlabda

Bronzérem a régiós junior döntőn

Regionális Junior Döntő, Közép Régió

2022. május 22., Bihari út

BEAC Újbuda KA/M    –   Radobasket 45 – 52  (14-15, 12-9, 8-13, 11-15)

BEAC: Schill Tamara 11/6, Sági Alexandra 9, Harka Stefánia 6/3, Zsirka Erzsébet 5, Marjai Dóra -, Cs: Turós Barbara 5/3, Körmendi Janka 3, Fazekas Dóra 2, Koósa Titanilla 2, Várpalotai Emma 2, Korsós Gabriella -,

Mocsai László: A regionális döntő első mérkőzését játszottuk, sajnos nem túl jó eredménnyel. A mérkőzésen ellenfelünk kemény, agresszív védekezést alkalmazott, ami nem igazán ízlett nekünk. Igyekeztünk mi is felvenni a kesztyűt és ezt a játékstílust, de sajnos nekünk gyorsan fault problémáink lettek. Emellé a dobószázalékunk sem volt a legjobb, nagyon sok tiszta dobóhelyzetet rontottunk el. Ellenfelünk győzelme így megérdemelt volt, ellenünk ez volt az első győzelmük, sajnos a legrosszabbkor.

 

A 3. helyért

BKG – BEAC Újbuda KA/M   57 – 73   (16-21, 16-18, 9-19, 16-15)

BEAC: Sági Alexandra 9/3, Várpalotai Emma 7, Schill Tamara 2, Zsirka Erzsébet -, Koósa Titanilla 10. Cs: Harka Stefánia 8, Fazekas Dóra 11/6, Turós Barbara 10, Marjai Dóra 4, Körmendi Janka 2, Korsós Gabriella 10.

Mocsai László: A regionális döntő harmadik helyéért játszottunk. Ezen a mérkőzésen igyekeztem mindenkinek játéklehetőséget adni, és külön öröm számomra, hogy mindenki hozzá is tudott tenni a győzelemhez. Néhány játékosunknak ez volt az utolsó korosztályos mérkőzése, sajnálom, hogy nem sikerült a döntőbe jutással emlékezetessé tenni a búcsút.

A csapatnak így is gratulálok, és szeretném megköszönni nekik az éves munkájukat. Az idei versenykiírás nem nekünk kedvezett nekünk, nagyon sok volt a holtidő a mérkőzések között, ami nem segítette a rendszeres játék lehetőséget – 1,5 hónap játék, 1,5 hónap szünet.

Most szünet következik a bajnokságban, megpróbáljuk kijavítani a hibákat, hogy jövőre jobb eredményt tudjunk elérni. Köszönöm a közös munkát, lányok!

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!