A TF ellen zárjuk az alapszakasz első körét – ELTE BEAC Kosárlabda

A TF ellen zárjuk az alapszakasz első körét

Szombat kora délután a TFSE-MTK csapata ellen mérkőzünk meg a Gabányiban az alapszakasz első szakaszának utolsó találkozóján

Ellentétes előjelekkel várják a csapatok a holnapi meccset: mi két, kimondottan fájó vereség után vagyunk, míg a TFSE egy ötös győzelmi sorozattal érkezik Újbudára. Mindezek alapján országos kettesnek tűnik a mérkőzés, ám mi nagyon bízunk benne, hogy ezúttal sikerül olyan teljesítménnyel előrukkolni, amivel rácáfolhatunk a várakozásokra.

Az élvonalban a harmadik idényét taposó TF idénre átalakult némileg a holtidényben. Az állandóságot a Jenkins-duó irányító „fele”, Chanise Jenkins, a korábban nálunk is megforduló Dúl Panka, a tősgyökeres kék-fehér mezes Németh Alma, valamint a fiatalok közül Herman Aliz és Király Andrea képviselte. A fiatalok közül került fel Burján Laura és Szeitl Vanessza a keretbe. Az érkezők oldalán a legismertebb név mindenképpen Theodoreán Alexandráé, aki 9 szekszárdi év után igazolt a Városmajorba. Nagykanizsáról érkezett a nagy tehetség, a 17 esztendős Baa Dominika, és három, magas poszton játszó légióst is találunk Magyar Bianka keretében: a román Elisabeth Pavelt, és két amerikait, Kieara Jatavia Tapleyt, valamint Chante Kamaria Stonewallt. A magas emberek semlegesítése, akárcsak a távoli dobások levédése mindenképp fontos feladatok lesznek a holnapi találkozón.

Nehéz miként felvezetni a mérkőzést az év eleji bravúrok, majd az elmúlt fordulóban elszenvedett vereségek után. Talán azt mondhatjuk leginkább, hogy szeretnénk jó érzésekkel zárni az alapszakasz első szakaszát, és remélhetőleg sikerül egy olyan találkozót játszani holnap, ami után a lányok és a szurkolók is elégedetten hagyhatják el a csarnokot.

A mérkőzésen ezúttal várjuk az Age of Hope Alapítvány számára az ajándékcsomagokat. Ez hosszú évek óta szívügyünk, hogy segíthessünk szebbé tenni a mélyszegénységben élő gyerekek ünnepét.

Itt írtunk erről részletesen:

Idén is: Ezer Gyerek Karácsonya adománygyűjtés!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!