Immár negyedik alkalommal: hozz egy labdát az újbudai ovisoknak! – ELTE BEAC Kosárlabda

Immár negyedik alkalommal: hozz egy labdát az újbudai ovisoknak!

Egyesületünk folytatja a 2016-ban útjára indított hagyományt, és idén is arra kérjük szurkolóinkat, hozzanak egy labdát a soron következő mérkőzésünkre. A mérkőzéseinkre rendszeresen kilátogatók számára már jól ismert a  “Hozz egy labdát az újbudai ovisoknak!” program: évi egyszeri alkalommal, az egyébként ingyenesen látogatható mérkőzésünkön arra kérjük a kilátogatókat, hogy amolyan “belépőjegyként” hozzanak egy labdát magukkal és a szünetben dobják be a parkettre. A labdákat összegyűjtjük, és a szakosztályunk által felajánlott további labdákkal és sporteszközökkel kiegészítve eljuttatjuk azokat az újbudai óvodákba.

Az idei évben a szurkolóinkat arra kérjük, hogy a szombaton (2020. február 1.), 16 órakor sorra kerülő, Aluinvent DVTK elleni mérkőzésre a belépőjegyet egy labdával váltsák meg!

 

BEAC-DVTK

A program elmúlt három éve alatt több mint félezer labdát, és mintegy negyedmillió forintnyi sporteszközt adományoztunk a XI. kerületi óvodáknak. Az Újbudai Önkormányzattal szoros együttműködésben megvalósított program keretében NB1-es játékosaink minden évben személyesen viszik el az adományokat az intézményekbe, ahol a sporteszközökön túl legalább akkora örömet jelent az az élmény, amit az egyes átadókon a gyerekek és játékosaink egyaránt szereznek. A közös játék mindenki számára maradandó emlék, a küldetésünk pedig továbbra is az, hogy a mozgás örömét és fontosságát adjuk tovább a legfiatalabb korosztályokban is.

 

 

 

 

 

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!