Fűzy Ákos – Tapodi Péter emléktornán jártunk – ELTE BEAC Kosárlabda

Fűzy Ákos – Tapodi Péter emléktornán jártunk

6. Fűzy Ákos – Tapodi Péter emléktorna, Győr (2019. szeptember 8.)

 

KP Brno – BEAC Újbuda KA/A 58-45 (18-6, 10-13, 16-10, 14-16)

BEAC: Orosz Zs. 5, Simon 4, Horváth 5/3, Vranek 2, Darabos S. 6. Cs:Németh 2, Vári 2, Orosz Z. 2, Feinek -, Darabos V. 9/3, Benke -, Lénárd 4, Mérész 4.

Hegyi Hanna (másodedző): Nehéz kezdés után sikerült felvennünk a ritmust a cseh KP Brno csapata ellen. Támadásainkból sok helyzetet tudtunk kialakítani, azonban sajnos a dobásaink többsége pontatlan volt. Védekezésben többször elkavarodtunk, de amint fejben is odatettük magunkat, sikerült kizökkenteni ritmusából ellenfelünket. Úgy gondolom, hogy bár összességében ügyesen küzdöttek a lányok, ilyen dobószázalékkal nehéz lesz meccset nyerni. Remélem, a későbbiekben pontosabb befejezéseink lesznek és jobban megnehezíthetjük az ellenfelünk dolgát.

 

BEAC Újbuda KA/A – Széchenyi KA 43-68 (10-21, 12-16, 15-16, 6-15)

BEAC: Lénárd 4, Németh 4, Simon 4, Orosz Z. -, Darabos V. 9/6. Cs: Horváth 1, Vranek 5, Darabos S. 6, Vári 2, Feinek -, Benke 2, Mérész -, Orosz Zs. 6.

Hegyi Hanna (másodedző): A második mérkőzést egy kis pihenő után már kezdtük is. Ezúttal egy agresszívabb ellenfél várt ránk, a Győr csapata. Az első félidőben nagyon szoros védekezéssel szembesültünk, amely ellen nehezen tudtunk helyzetet kialakítani. Ahelyett, hogy gyorsan bekeményítettünk volna, sokat kapkodtunk és hibákat vétettünk. Két negyeden át így is sikerült megnehezítenünk a Győr dolgát, ám a végére már fejben és fizikálisan is elfáradtak a lányok. Ennek ellenére örömmel láttam, hogy nem adták fel és az utolsó másodpercig küzdöttek.

Örülünk, hogy ott lehettünk a tornán, mind a lányoknak, mind nekem jó tapasztalatszerzési lehetőség volt.

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!