Fiataljaink 120-as tempóban kezdték a szezont – ELTE BEAC Kosárlabda

Fiataljaink 120-as tempóban kezdték a szezont

2016. szeptember 17.
Női Amatőr Nemzeti Bajnokság, Hauszmann u.
ELTE-BEAC Újbuda U23 – Tatai SE 120-45 (33-6, 29-8, 27-17, 31-14)
BEAC: LELIK 15/3, PUSZTAI P. 17/3, Suppán 4, GYÖRGY T. 10, BARNAI 9.
Cs.: BOROS 13, LÁSZLÓ 14, Kocsis 7, GOCSMAN 16/12, Karagits 8, TARNAI 8, Hizsnyik.
Várakozáson felüli nagy különbségű győzelmet aratott utánpótlás csapatunk, amelyben több új játékosunknak is ez volt az első felnőtt mérkőzése.
 anb_csapat2
Fiatal csapatunk az első pillanattól kezdve irányította a játékot, kemény, agresszív védekezésével sok hibára késztette a tatai együttest. Minden előzetes várakozást messze felülmúlva kezdtek a fiatalok, a remek védekezésnek, a jó dobóformának, és a könnyű kosaraknak köszönhetően 22-0-lal indították a találkozót, hamar eldöntve azt. Ekkor szerezte első pontjait a Tata. A kispadról érkezők is hamar felvették a ritmust, különösen Boros Dorka, Gocsman Ágota, valamint László Boróka kapcsolódott be jól a meccsbe.
Csapatunk azzal tisztelte meg ellenfelét, hogy játékosaink végig a lehető  legtöbbet próbálták kiadni magukból, végig maximális odaadással játszottak – reméljük, e szokásukat minden felnőtt és korosztályos meccsen megtartják.
A nyitány mindenesetre több volt, mint biztató, és egy új,  átalakuló csapat esetén az első tétmeccsen egymásnak kiosztott összesen 31 gólpassz mindenképpen figyelemre méltó.
Csak így tovább lányok!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!