Újra sportfesztivál a Bogdánfy úton! Mozdulj, ELTE!

A vállalkozó szelleműek ki is próbálhatják magukat, belekóstolhatnak a különböző sportok világába, mindezt természetesen szakavatott személyek vezetésével, garantáltan jó hangulatban. Az ELTE SE és a BEAC csapatszervezőivel is megismerkedhettek személyesen, akik tanácsokkal segítenek titeket, hogyan tudtok aktívan bekapcsolódni egyetemünk sportéletébe.

A focirajongókat egy labdarúgó gálameccsel is várjuk, ahol egyetemünk legjobbjai valódi futballsztárok ellen lépnek majd pályára. A foci kupán pedig szurkolhattok kispályásainknak. A fesztivál részeként futócipőt is húzhattok, és az 5vös5-ön híres sportolókkal futhatjátok körbe a Lágymányosi kampuszt. A tombolán értékes dedikált sporteszközök valamint sportutalványok keresik a gazdájukat majd. Lehet, hogy éppen Te leszel az?

Az esti Afterparty pedig még véletlenül sem a szobában lesz, sokkal inkább a Corvintetőn, ahol fenomenális akciókkal készülnek a sporttól felhevült tömegre.

Szeptember 22.-ig folyamatosan informálódhattok a programokról az esemény honlapján: ppkhok.elte/sportkampany , valamint Facebook oldalunkon: http://www.facebook.com/elte.beac . Hamarosan FB eseményként is megjelenünk (Sportkampány II), ahol majd tudjátok jelezni részvételi szándékotokat, és fel tudjátok tenni kérdéseiteket.

Gyere, Mozdulj, Sportolj!