DSC 5456

Májusban újranyitja kapuit a BEAC

2021. 05. 07.
DSC 5456

Májusban minden sportoló előtt újra megnyitja kapuit a BEAC. Cikkünkben összefoglaljuk, hogy milyen feltételekkel és milyen programokkal indul újra a sportélet hamarosan. Cikkünk folyamatosan frissül.

Mikortól sportolhatok újra? Amint a rendelkezések lehetővé teszik, és a beoltottak száma eléri a négy millió főt, az elsők között nyitjuk meg kapuinkat. Az újranyitással kapcsolatban folyamatosan figyeljük a kormányzati tájékoztatásokat, hogy a hatályos rendeleteket maradéktalanul betartsuk sportolóink egészségének védelmében. Számos tavaszi és nyári programmal, valamint sok szabadtéri edzéssel készülünk nektek! Fokozatosan és a sportolók egészségét szem előtt tartva indítjuk újra a sportéletet a BEAC háza táján.

Mire van szükségem, hogy sportolhassak? A jelenleg érvényben levő rendelet szerint mindenki igénybe veheti a BEAC sportszolgáltatásait, edzéseit, tanfolyamait, aki igazolt, versenyengedéllyel rendelkező sportoló, vagy rendelkezik védettséget igazoló hivatalos okirattal. FRISSÍTÉS! Az 05.06-I KORMÁNYINFÓN BEJELENTETTEK ALAPJÁN A VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL NEM RENDELKEZŐKNEK AUGUSZTUSIG BIZTOSAN ÉRVÉNYBEN MARADNAK A KORLÁTOZÓ INTÉZKEDÉSEK.

Megnyílt az online időpontfoglaló rendszer az oltásra!

  1. Regisztráljatok a https://vakcinainfo.gov.hu/ oldalon.
  2. Foglaljatok időpontot oltásra a https://www.eeszt.gov.hu oldlaon!
  3. Az első oltást követően kb. 10 napon belül megérkezik védettségi igazolványotok, mely szükséges a sportoláshoz.

Bővebb információ ITT található!

37787673 1bea061236c9bb4121a3f5ed2f0190eb wm

Milyen típusú edzésekre, sportprogramokra számíthatok?

  • Új típusú hibrid aerobik és jóga bérlettel készülünk nektek május hónapra, valamint a nyári szezonra. A bérlettel amint a lehetőségek engedik és megfeleltek az érvényben lévő hatályos rendeleteknek újra személyesen találkozhattok kedvenc óráitokon és együtt élvezhetitek a sportolás örömét. A májusi jóga órákról ITT tájékozódhattok bővebben, nyári aerobik szezonunk pedig május 17-én veszi kezdetét.
  • Május 24-én szintén az érvényben lévő hatályos rendeletek alapján újraindul a BEAC labdarúgó bajnokság is, melyre folyamatosan várjuk a csapatok jelentkezését. A bajnoksággal kapcsolatban bővebb információt ITT találtok, valamint az [email protected] e-mail címen tudok kérni.
  • Polefitness és spinning edzőink szintén készen állnak a személyes órák tartására. Pontos információkért azonban folyamatosan kísérjétek figyelemmel a BEAC hivatalos oldalait. Szintén érvényes ez a BEAC konditermének használatára is, melyet amint a lehetőségek engedik újra használatra bocsájtunk részetekre.
  • Megnyitjuk online pályafoglaló rendszerünket és újra lehet műfüves labdarúgó pályát foglalni a Mérnök utcai Pluhár-pályán: https://bit.ly/3nuxyqt
  • Reméljük hamarosan további sportágakkal fog bővülni a lista, figyeljétek a beac.hu-t, és közösségi felületeinket.

Kiket várunk edzéseinken, sportprogramjainkon? Az ELTE hallgatóit, dolgozóit, alumnusait, a kerület lakosait, és minden budapesti sportolni vágyót.

Korona kampany v4

A korábban megkezdett oltási kampányukat folytatjuk, és újból arra buzdítanak edzőink, sportolóink, hogy vegyétek fel az oltást. Oltási kampányunkat kövessétek figyelemmel social média oldalainkon.

Mivel jelen álláspont szerint a személyes sportolás feltétele a védettségi igazolvány birtoklása, ezért továbbra is szeretnénk buzdítani Titeket az oltásra való regisztrációra, melyet az alábbi felületen tehettek meg: https://vakcinainfo.gov.hu/

ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni Jooble