Fuss, tájékozódj! Állj velünk rajthoz!

Egykori rektorunkról elnevezett Eötvös Loránd Tájékozódási Futó Emlékverseny egy igen nagy múltú sportesemény, melyet 1961 óta rendez meg a BEAC Tájfutó szakosztálya. A 70-es, 80-as években az egyik legjelentősebb hazai kupaverseny volt közel 1000 indulóval. Az utóbbi években a vidéki résztvevők száma ugyan csökkent, de még mindig 5-600 fős mezőnyben állhatsz majd rajthoz!

Nyílt kategóriában bárki elindulhat, teljesen kezdőknek általában egy tapasztaltabb társat szoktunk ajánlani, amíg megtanul a terepen tájékozódni. A jó hírünk azonban számodra, hogy az idei eseményünkön erre sem lesz szükség, mivel a verseny városi terepen zajlik (utcák, parkok), így nem lehet elveszni. Különleges felszerelés nem szükséges. Nyugodtan jöhetsz a kocogó szettedben is akár. Térképet adunk, tájolóra pedig még nem lesz szükséged egyelőre.

Mivel egyetemi sportegyesületünk, a BEAC Tájfutó szakosztálya szervezi az eseményt, ezért az ELTE-sek ingyen indulhatnak a nyílt kategóriában. Ha érdeklődsz a sportág iránt, semmiképp ne hagyd ki ezt a lehetőséget és ismerkedj meg a tájfutással és velünk! Ha gyakorlott tájfutó vagy, nem kérdés, hogy köztünk a helyed!

Időpont: 2011. augusztus 28. 10:00

Helyszín: Budapest – Káposztásmegyer, Farkas-erdő

Találkozó: 2011. augusztus 28-án 9 óráig a káposztásmegyeri Állatszigetnél (Óceánárok utca 33.).

Nevezési cím: [email protected] (kérjük , elérhetőségeid mellett tüntesd fel, hogy az ELTE mely karára jársz, hogy az ingyenes nevezésed érvényesíteni tudjuk)

Nevezési határidő: 2011. augusztus 22.

Részletes versenykiírás letölthető itt

Amit érdemes tudni a tájfutásról: tájékozódj rólunk!

A versenyről és a sportágról érdeklődhetsz Marosán Ágnesnél (BEAC csapatvezető) és Hegedüs Andrásnál (BEAC szakosztályvezető) a 1/200-2351 – es telefonszámon vagy a [email protected] e-mail címen.