Idén is az ELTE rendezi a sakk MEFOB-ot!

Eddig vártál a lehetőségre, hogy megmutathasd, milyen jól bánsz a bábukkal? Egyetemen, vagy főiskolán tanulsz, és szívesen mattod adnál valakinek, vagy egyszerűen csak kipróbálnád magad, felelevenítenéd tudásod?

Gyere el te is az ELTE Egyetemi Kollégium Kőrösi Csoma Sándor Tagkollégiumába - Budapest, 1118, Dayka Gábor utca 4. - május 6-án mutasd meg, hogy te vagy a legjobb stratéga!

Az előregisztrációs nevezési határidő: 2017. április 30. Nevezés név, születési dátum és az oktatási intézmény nevének megadásával e-mail-ben a [email protected] címre.

Az első helyezett  a „Magyar Köztársaság 2016/2017. tanévi Egyetemi - Főiskolai Bajnoka” serleget, az első három helyezett érmet és 15 - 10 - 5 ezer Ft-ot nyer, az első hat helyezett oklevelet kap.

Ugyancsak oklevelet kap a legjobb 3 csapat és kupát a bajnok. A legjobb női versenyző oklevelet, érmet és különdíjat (3 ezer Ft) kap. A legjobb 3 értékszám nélküli versenyző oklevelet és pénzjutalmat (5 - 3 - 2 ezer Ft) kap. Az értékszámmal rendelkezők között kategória díjakat (oklevél és 3 ezer Ft) osztanak ki a legjobb 1900-1700-1500 értékszám alatti versenyzők számára.

Évente csak egyszer gyűlik össze a magyar felsőoktatásban tanuló sakk elit, ezt kár lenne kihagyni!

Részletes versenykiírás