A Sakksuli Kupa Téged is vár!

Időpont: 2010. november 13-án

Helyszín: IV. ker.Könyves Kálmán Gimnázium., 1043 Budapest, Tanoda tér 1.

A kezdő gyerekek szereplését külön kedvezményes feltételekkel segítjük:

  • minden résztvevő jutalmat kap! Ehhez csupán végig kell játszani a hét partit, és megvárni a díjkiosztást!
  • a kétévenkénti korosztályokat - ami a legtöbb sakkversenyt jellemzi - kiegészítettük egy "korkedvezménnyel", amit az életükben először (vagy másodszor) versenyzők vehetnek igénybe. Ők egy korosztállyal fiatalabbak között kezdhetik meg a versenyzést, így - míg meg nem szokják a versenykörülményeket – elkerülhetik a már "rutinosnak" számító kortársaikat.
  • ha valakinek mégsem sikerül túl jól a verseny, és az utolsók között végez, egy korosztállyal lejjebb próbálhatja meg újra.
  • ha valaki erősebbnek bizonyul korosztályánál, az büszkén veheti tudomásul, hogy legközelebb az eggyel idősebbek között indulhat.

Nevezéseteket várjuk az [email protected] címre, legalább egy nappal a versenyt megelőzően este nyolc óráig. A nevezésnek a résztvevő nevét, pontos születési dátumát, ha van, egyesületét kell tartalmaznia, valamint ha nem játszott még sakkversenyen korábban, vagy valamely fizetési kedvezményre jogosult, úgy erre való igényét is.

Nevezési díj: 1100 Ft /fő (nevezési díjkedvezmény: 200 forint Sakksuli-tagoknak, 200 forint a rendező iskola vagy egyesület versenyzőinek)

További információk: Ádám Olga (20/544-7776)