IMG 3319aa

Hódított a Hátország a XV. Országos Táncjáték Fesztiválon!

2017. 12. 01.
IMG 3319aa

Wéber Edináék újonnan elkészült darabjukkal művészeti iskolák sorát utasították a hátuk mögé a Táncpedagógusok Országos Szövetségének rendezvényén.

Emlékezetesen debütált az ELTE Modern Jazztánc csapatának legújabb, egyfelvonásos táncszínházi előadása! Wéber Edi sportszervezőnk által koreografált darabot a november közepi Országos Táncjáték Fesztiválon tekinthették meg először a neves zsűritagok, a riválisok, valamint az érdeklődök. A Hátország névvel illetett mű egy komoly és nehezen feldolgozható alkotás, amelyben a nézők nem egyszer gondolhatják torokszorítónak a történéseket. Az országosan is elismert zsűritagok második helyezéssel jutalmazták társulatunk darabját, továbbá kiemelték táncosaink kiemelkedő tánctechnikai tudását és az egyedi koreográfusi megoldásokat. A bírák szakmai értékelésükben hasznos kritikákkal és tanácsokkal látták el táncosainkat a további fejlődéshez, akik ezen felül lehetőséget kaptak egy elismert koreográfus darabjának betanulására és megöröklésére. Így tovább, ELTE Modern Jazztánc!

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech