Ingyenes sportolási lehetőség – 2019-ben is kiírja pályázatát a BEAC és az EHÖK

A BEAC és az ELTE HÖK a 2018/19-es tanév 2. félévében is meghirdeti szociális sporttámogatását, amely rendszeres támogatást kínál a hallgatók számára a BEAC által felajánlott sportbérletekre.

A pályázat révén elnyerhető támogatás: 99 darab sportbérlet az alábbi sportágakban: aerobik, cheerleading, brazil jiu-jitsu, funkcionális köredzés, hastánc, jazztánc, kajak-kenu, kettlebell, kick boksz, edzőterem bérlet (kondi), muay thai, spinning, TRX. Az egyes edzések időpontjai és teljes árai a https://www.beac.hu/sportolni-szeretnek/ oldalon megtekinthetők.

A rendszeres szabadidős sportolás szociális alapon történő támogatására azok az ELTE-s egyetemi hallgatók pályázhatnak, akik teljes idejű nappali tagozatos képzésben vesznek részt, az adott félévben aktív státuszúak, valamint az ELTE-n rendszeres szociális támogatásra pályáztak a 2018/2019/2. félévben.

A pályázat leadásának módja:

A pályázatot a NEPTUN rendszeren keresztül kell leadni, az ügyintézés – kérvények – kitölthető kérvények menüpont alatt lévő „Szociális Sportpályázat” lehetőségre kattintva.  A felület  legkésőbb a pályázási időszak kezdetekor meg fog jelenni!

A hallgatók a 2019. február 25-től március 5-ig tartó pályázati időszakban adhatják le pályázatukat, kivételt ez alól az ELTE Savaria Egyetemi Központhoz tartozó hallgatók képeznek, akik nem jogosultak ezen pályázat benyújtására.

Pályázati kiírás

A tájékozódás után fennmaradó egyéb kérdésekkel, illetve speciális helyzet, a pályázathoz kapcsolódó megjegyzés esetén az ELTE HÖK sportügyi referensét ([email protected]) keressék.