Floorball Kupán az ELTE-BEAC csapata

Április 6-7-én, a BEFS által megrendezett Floorball Kupának a Tüskecsarnok adott otthont. A tornán összesen 10 csapat nevezett, köztük az ELTE-BEAC Plüssmackók csapata is.

A csapat névsora: Braun László, Dávid Róbert, Marxer Cseke Dömötör, Milichovszky Emőke, Molnár Katalin, Nagy Patrik, Őrhegyi István, Páll Gábor, Vaskó András.

Az eseményről Dávid Róbert, ELTE sportösztöndíjasunk számolt be: "A szervezők két 5 fős csoportot alkottak. A „B” csoportban többek között a BME-vel is megmérkőzött csapatunk. A szombati csoportmérkőzéseket sajnálatos módon pont nélkül zártuk. Vasárnap a csoportokból továbbjutó csapatok játszottak egymással, valamint azok a csapatok, melyek nem jutottak tovább. Ezáltal alakult ki a felső- és alsóház. Az alsóház nyertesét az utolsó meccsen sikeresen legyőztük.

Ez az első győzelme a nemrégiben összekovácsolódott ELTE-BEAC Floorball csapatunknak, amely az idő haladtával folyamatosan erősödik. Élvezettel játszottunk az első kupán, melyen részt vettünk. Várjuk a következő versenyeket, kupákat, ahol fejlődhetünk és bizonyíthatunk!"

Ha valaki szívesen csatlakozna az edzésekhez, keresse Dávid Róbertet: [email protected]