IMG 20180711 142020

Egy innovatív sportnap az ELTE Vízisporttelepén

2018. 07. 19.
IMG 20180711 142020

Július 11-én közös sportnapot tartott az ELTE Vízisporttelepén az ELTE Tudománypolitikai Iroda és az Innovációs Központ

2016 eleje óta rendszeresek az Eötvös Loránd Tudományegyetemen az egyeztető találkozók a tudománypolitikai és innovációs területtel foglalkozó szervezeti egységek között. Az egyik ilyen egyeztetésen fogalmazódott meg az ötlet, hogy kerüljön sor egy sportolással egybekötött találkozóra is, melynek folyományaként a BEAC Sportpályázatának jóvoltából és segítségével 2018. július 11-én került sor egy sportnapra az ELTE Vízisporttelepén a Tudománypolitikai Iroda és az Innovációs Központ munkatársainak részvételével. Az eseményről Kerepesi Zsófia, az ELTE Innovációs Központ munkatársa számolt be.

"A találkozót megelőző napon a készülődésbe némi aggodalom is vegyült a várható időjárással kapcsolatban. Aggodalmunk jogos volt, mert egy áztató esőzéssel kezdődött a sportnap, amelynek szerencsére egy óra múlva vége is lett, így sportolásra alkalmas és kellemes időnk volt a nap további részében és nem kellett aggódnunk attól, hogy napszúrást kapnak a kollégák. Az esőzés után gyorsan megragadtuk az alkalmat és elmentünk sárkányhajózni és egy órát töltöttünk a vízen az evezéssel. A délután során tollasoztunk és teniszeztünk illetve az ebéd elkészítésével foglalatoskodtunk.

A tavalyi évben bográcsoztunk, így idén szalonnát és mályvacukrot sütöttünk. Mivel a sportnapot megelőző két hétben több telefonos, emailes és személyes egyeztetés is zajlott azzal kapcsolatban, hogy mi is legyen pontosan az ebéd és ahhoz milyen és mennyi hozzávaló szükséges és ennek eredményeképpen komplex pályázatok előkészítésével vetekedő mélységű excel táblázatok is készültek, így a megvalósítás már gyors, problémamentes és gördülékeny volt.

Összességében színes és tartalmas napot töltöttünk együtt a szervezeti egységek közös sportnapján, aminek megvalósulását és az ahhoz nyújtott segítséget nagyon köszönjük ezúton is a BEAC-nak!"

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech