Egy különleges péntek este története

A Talentum Művészeti Iskolában a hely kulturális miliőjéhez híven az évzáró nyitányaként az ifjú atléták színvonalas műsorát hallhattuk és láthattuk. Fellépett többek közt Kis László, aki gyönyörű magyar dalokat hozott nekünk koboz és gitárkísérettel, Kókai Kata és Bíró Kincső a magyar költészet gyöngyszemeit "vitte színpadra" (Petőfi Sándor: A Tisza; Az alföld). Dávid Patricia a Für Elise-t adta elő zongorán. A Molnár-lányok pedig a holnapi nemzeti ünnepre való méltó emlékezés jegyében egy Márai-verssel és egy magyar népdallal emelték az ünnep hangulatát.

Ezután egy kis állófogadás keretében elfogyasztottuk a Szűcs Annamária (Kenesei Zsanett édesanyja) és Szabó Imre (egyesületünk vezetőedzője) közreműködésével létrejött vacsorát, illetve némi süteményt, a lelkes szülők és gyerekek jóvoltából.

A díjkiosztás - mint mindig - idén is felettébb színvonalas és ünnepélyes volt, kivétel nélkül mindenki díjjal - kupával, bronzszobrocskával, plakettel vagy karórával (.)- a kezében távozott az ünnepségről.

Ezen kívül huszhárom atléta, volt atléta és edző részesült Dr. Nagy György-díjban, egyesületünk egykori kiváló súlylökőjére emlékezendő. A díjat egy művészi kivitelezésű, a Gellért-hegyi szabadságszoborhoz hasonlító bronz műalkotás testesíti meg, s ezek a kis szobrok tökéletesen formázzák meg fizikai valójukkal azt, amit névadójuk üzenne nekünk: kitartás, munka, figyelem, fegyelem és elkötelezettség.

Dr. Nagy György-díj:
Bakcsi Annamária
Boross Gábor
Csere Gáspár
Dani Áron
Dohoczki Tamás
Erdélyi György
Ferenc Kata
Gerendási Eszter
Gyurcsó Gergő
Jámbor József
Kenesei Zsanett
Kiss László
Kovács Kinga
Kriván Berta
Kriván András
Mihályfi László
Molnár Zsuzsa
Muzsnay Péter
Németh Ilona
Pásztor Mercédesz
Perjés Fanni
Rózsa Zsófi
Sándor Krisztián
Pákai Barnabás-díj:
Pávai Barnabás
Dr. Bácsalmási Péter-díj:
Kenesei Zsanett