Beac edzőterem lányok

Újabb fejlesztések, edzési lehetőségek a konditeremben

2014. 01. 29.
Beac edzőterem lányok

Az ELTE SPORT Kft. saját erőforrásból 2014-ben is folytatja a Bogdánfy utcai Sporttelepen lévő konditermek fejlesztését, eszközbővítését.

A hallgatók igényeinek figyelembevételével a tavaly vásárolt digitális kijelzővel ellátott evezős ergométer mellé az idén új állítható ferde-padot és kézi súlyzókat vásárolt a Kft. Ezzel párhuzamosan kicserélésre került az egyik fekve nyomó pad elhasznált műbőrborítása és megvalósult a világításfejlesztés is. Az egyre intenzívebb használat miatt megnöveltük és megerősítettük a falvédelmet, továbbá megtörtént az összes gép karbantartása.

Bízunk benne, hogy ezek a fejlesztések és az új gépek még több sportoló számára teszik vonzóvá az ELTE konditermeit, ahová nem csak a hallgatókat, hanem az ELTE oktatóit, dolgozóit is szeretettel várjuk.

Bővebb információk a Kft. által biztosított szabadtéri, fedett és „vizes” sportolási lehetőségekről az ELTE SPORT Kft. weboldalán és Facebook oldalán található.

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech