Sportolj, nevess, élj velünk ősszel is! – Vár az ELTE AEROBIK!

[ENGLISH BELOW]
Tudjuk, hogy nyáron sem lustálkodtatok, hiszen sok volt a jövés-menés, fesztiválozás, stégről ugrálás és biztosan rohantatok a Balcsira induló vonat után is.  Persze meg merjük kockáztatni, hogy  sokan edzeni is lementetek, vagy olykor a futás mellett döntöttek.

Hogy sportos életmódotok ne törjön meg és (továbbra is) rendszeresen, szakemberek segítségével  mozoghassatok,  hétfőtől csütörtökig várunk benneteket edzéseinken. S ha egész nyáron meg sem mozdultatok, ha nehezetekre esett még a nyugágyból való felkelés is, akkor meg különösen jót fog tenni, ha beépítitek az ELTE Aerobik változatos edzéseit az életetekbe.

Órarendünkben megtalálható a zumba, aerobik, jóga, gerinctréning, pilates, köredzés, stb , de szakosztályunkban tudtok cheerleaderkedni, jazztáncolni, tangózni, vagy hastáncolni.

Idén újdonság, hogy heti két angol nyelvű órával is várunk Titeket!

Amit ki ne hagyjatok!

Szeptember 20-án tartjuk 10. születésnapunkat, melynek apropójából egy hatalmas szülinapi aerobik partyval készülünk Nektek! Itt lesz Péntek Enikő, mint sztárfellépő, az összes ELTE Aerobik edző, óriási szülinapi torta, nyeremények, előadás, fellépők  és persze hamisítatlan ELTE Aerobik edzések várnak rátok!

Eseményünket itt találjátok:

https://www.facebook.com/events/165302917375163/?fref=ts 

Bérletárak, órarend, infók: www.elteaerobik.hu 

Írjatok nekünk: [email protected] 

További elérhetőségeink:

Facebook: ELTE AEROBIK-Mozogni boldogság!, ELTE Aerobik csoport, ELTE Aerobik+Program

Instagram: Elte Aerobik

ENGLISH:

After the summer-season, from the 4th of September we have one week break.
At the “SPORT7″(11.09-15.09) you will have opportunity to take part in our classes for free.

(More about the event: https://www.facebook.com/events/1957971987814596/?fref=ts)
From the 18th of September we start our new semester with a very varied timetable and with classes in English two times a week!