Cicuaka

Nyáron is hódít az ELTE Aerobik-varázs!

2014. 05. 24.
Cicuaka

Szeretnéd formálni az alakodat? Szeretnél fittebb lenni és egészségesebben élni?Jól esne levezetni az előadások, vizsgák, tanórák okozta feszültséget? Ha bármelyik pontban magadra ismertél, akkor mozdulj velünk! Mozogni boldogság!

Sport, edzés, alakformálás, koordináció-fejlesztés, erősödés… Mindezt megkaphatod egy jól felépített aerobik órán. Ám az ELTE-BEAC Aerobik mindezt még megspékeli egy nagy adag jó hangulattal, elhivatott oktatókkal, lelkes társakkal, jó közösséggel, fellépési és versenyzési lehetőséggel.

Kardio-alakforma hétfőn, Terézzel: e kevert óratípus során rövid és egyszerű koreográfiák és erősítő blokkok váltják egymást, megzavarva ezzel a pulzusunkat. Az óra színessége és változatossága következtében itt aztán mindenki megtalálja azon elemeket, melyek szívéhez közel állnak. Lendületes, pörgő, átmozgató, feltöltő, szerethető - természetesen bemelegítéssel és nyújtással.

Zsírégető óra Fannival kedden: a bemelegítést követően az óra során végig a 65-75%-os, zsírégető pulzustartományban dolgozunk, remek zenére, kiváló hangulatban. Mi mosolyogva, a zsír sírva zárja az órát egy alapos nyújtással.

Alakformáló óra Zitával szerdán: ezeken az órákon egy 10 perces bemelegítést követően a fő izomcsoportok mindegyikét alaposan átmozgatjuk. Cél az erő növelése, az izomtónus fokozása, az egész test formálása, vagyis a beach body karbantartása:)

Dinamikus jóga Dalmával: A jóga-család élénkebb, atletikusabb változata, amely az erősítésre és a rugalmasságra fókuszál. Feltölt, ellazít, erősít, energikussá tesz. Ezt se hagyd ki!

Outdoor tréning Szilvikével: oxigén adósság és bőség. Egyszerre, egy helyen, egy időben: csütörtökön 18 órakor a szabadban. Dinamikus erő-állóképesség fejlesztő gyakorlatokkal, változatos eszközökkel, szívvel és lélekkel. (Regisztráció [email protected] és plusz 400 Ft a bérlet mellé).

aerobik nyári órarend

Bérleteket az ELTE-BEAC Sportirodában tudjátok megvásárolni, hétköznapokon 8:30 és 17:00 óra között, az I. lépcsőfeljáró, 2. emeletén.

Elérhetőségek, érdeklődés:

www.elteaerobik.hu

[email protected]

Facebook: ELTE Aerobik csoport

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech