Elte Campus pulóver

BEAC – ELTE Shop együttműködés az egyetemi identitástudat erősítéséért

2021. 04. 27.
Elte Campus pulóver

Az ELTE Shopot üzemeltető ELTE Szolgáltató Kft. és a BEAC együttműködési megállapodást kötött, így az ELTE és sportklubjának legnépszerűbb termékei már két webshopban és az ELTE Shop Egyetem téri üzletében is elérhetőek lesznek.

Az ELTE Shop és a BEAC célja, hogy az egyetemi polgárok minél több helyen találkozhassanak az ELTE és sportklubjának termékeivel, ruházatával, ezáltal is erősítve az ELTE-s identitást a hallgatók, dolgozók és sportolók körében.

Bizonyos termékek ezentúl a beac.hu és az elteshop.hu webshopjában és boltjában is megvásárolhatók lesznek. Emellett egymás rendezvényeit is kölcsönösen segítik, népszerűsítik, abban kampányszerűen együttműködnek.

Simon Gábor a BEAC igazgatója szerint „fontos, hogy az egyetemi szervezetek megtalálják az együttműködési lehetőségeket, ezért a BEAC részéről nagyon örülünk az ELTE Shop-pal közös projektnek. Szeretnénk közel vinni a BEAC-ot minden egyetemi polgárhoz, hogy egy élettel teli sportolói közösséget alkossunk az egyetemen belül. A BEAC sportruházatai a sportolásra hívják fel a figyelmet, és immáron az Egyetem téren is elérhetőek lesznek mindenkinek!”

1 1volt
Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni Jooble