Kh

Domináltak a BEAC csapatai a K&H váltó versenyen

2014. 06. 17.
Kh

Első alkalommal állhatott három BEAC atlétákból álló csapat Magyarország legnagyobb váltóversenyének dobogóján.

BEAC atlétákból álló csapatok Magyarország legnagyobb váltóversenyének dobogósai között! Az aranyérmek mellett egy bronzérmes csapatot is köszönthettünk, és több atlétánk is szerepelt további dobogós helyezést elért csapatokban.

A 3 x 2 km-es távon harmadik alkalommal hódította el a BEAC legénysége az első helyezést. Az elmúlt három év győztes csapataiban Danku Péter az állandó tag. Idén őt Harsányi Tamás és Hargitai András egészítette ki. Ugyanezen a távon Gedeon Zsolt a második helyezett csapat tagjaként teljesítette a távot.

A klasszikus 6 x 7 km-es távon a férfi I.-es kategóriát most először nyerte meg BEAC-os csapat. Összeállításuk a következő volt: Ferenc Katalin, Miksa Kende, Richter Bence, Pávó János, Göllény Zsombor és Bálint Zoltán. Ugyanebben a versenyszámban Miksa Zádor személyében a második helyezett csapatban is futott versenyzőnk.

A férfi II-es kategóriában a győzelmet olyan csapat szerezte meg, melyben négy atlétánk is futott - név szerint Gyurcsó Gergő, Boross Gábor, Csere Gáspár és Dani Áron. A legifjabbak kategóriájában a bronzérem szintén E betűs alakulathoz került, aminek tagjai: Molnár Orsolya, Végvári Ádám, Pop Leonárdó, Dani András, Donkó Dávid és Wunderlich Ábris.

A férfi III-as kategória győztes csapatát Harsányi Tamás (Dylen) erősítette.

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech